Karnevaalituottajan tervehdys

 

20.07.2020

 

Olen Viivi Pennanen ja minulla on suuri ilo ja kunnia toimia syksyn 2020
Raittikarnevaalien tuottajana. Opiskelen Humanistisessa korkeakoulussa kulttuurituottajaksi ja unelmani on päästä tulevaisuudessa tuottamaan enemmänkin juuri Raittikarnevaalien tyyppisiä koko perheen tapahtumia. Tästä syystä olinkin enemmän kuin innoissani kuullessani tästä mahdollisuudesta. Lapset ja perheet ovat lähellä sydäntäni ja näin ollen onkin mahtavaa, että tämän vuoden Raittikarnevaalit painottuvat juuri tuon kohderyhmän ohjelmaan ja muuhun koettavaan.


Aloitin karnevaalien suunnittelun alkukeväällä ja olen nauttinut työstäni täysin siemauksin. Ilokseni olen saanut huomata, että ympärilläni on joukko aivan ihania ja sydämellisiä Leppävaara-seuran ihmisiä, jotka ovat olleet toteuttamassa tätä tapahtumaa vuosikausia.
Lisäksi olen voinut todeta, että kaikki yhteistyö artistien ja muiden yhteistyökumppaneiden kanssa on sujunut loistavasti ja tapahtumaa on lähdetty tekemään useilta tahoilta suurella innolla. Perinteitä kunnioittaen, ja tänä vuonna erityisesti perheen pienimpiä silmällä pitäen olemme luomassa unohtumattoman karnevaalipäivän lauantaille 12.9.2020.


Viivi Pennanen, Raittikarnevaalien tuottaja
Vastaan mielelläni mahdollisiin kysymyksiinne: viivi.pennanen@humak.fi


Myyntipaikkoja voitte varata verkkolomakkeella
https://www.markkina.net/varaus/?tId=23954, puhelimella arkisin klo 9-16
numerosta 020 7498700 tai sähköpostilla tmk@markkina.net