Lepuskin kirppareille myymään ja ostamaan!

20.04.2018

 

Leppävaara-seuran suositut ja kaikille avoimet sekä maksuttomat kirpparit kutsuvat myymään ja ostamaan!

 

Vuoden 2018 kirppiskauden avajaiset pidetään Läkkitorilla lauantaina 12.5.2018 klo 10 alkaen. Alberganespalla pidetään ekat puistokirppikset lauantaina 26.5.2018 klo 10 alkaen. Sitä seuraavat kirpparit pidetään Läkkitorilla la 30.6.2018 klo 10-14 ja elokuussa Alberganespalla la 18.8.2018 klo 10-14.
Kausi päättyy (sään salliessa) la 29.9.2018 Läkkitorin kirppareilla.

 

Seuraavien kirppareiden mainoksen löydät täältä.

Ad in english. Seuraa myös Lepuskin kirppareiden tapahtumasivua facebookissa.

 

Bongaa myös uusi Lepuskin Vintage -tapahtuma Sellosalin lämpiössä la 9.6.2018 klo 10-16. Vintagetapahtuman paikoista peritään pieni maksu. Katso lisää tapahtuman facebook-sivulta.

 

Ohjeita tori- ja puistokirppiksen myyjille

 

Lepuskin torikirppikset järjestetään Läkkitorilla ja Lepuskin puistokirppikset Alberganesplanadilla. Kirppisten myyntiaika on klo 10–14. Myyntipaikat ovat maksuttomia ja ne saa valita saapumisjärjestyksessä. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Järjestäjien puolelta on paikalla henkilö ohjaamassa paikoille järjestäytymistä kello 9 alkaen.

 

Tuo mukanasi oma pöytä, viltti tai muu myyntialusta. Pidäthän huolta, että tapahtuman jälkeen kirpparialue jää siistiksi eikä myymättä jääneitä tavaroita jätetä paikan päälle. Niitä ei myöskään pidä tunkea torin ja puiston roskiksiin. Niitä ei ole tarkoitettu kirppisten ylijäämätavaroille.

 

Lepuskin torikirppiksellä auton voi jättää Gallerian parkkitaloon, Läkkitorille ei saa pysäköidä.

 

Alberganesplanadilla puiston kulmalle saa ajaa autolla tavaroita roudattaessa, mutta autoja ei saa jättää puistoon. Kukin huolehtii itse autonsa paikoituksesta, Leppävaara-seuralla ei valitettavasti ole mahdollisuutta osoittaa vapaita parkkipaikkoja Alberganespalta tai sen lähikaduilta.

 

Alberganespalla ei ole yleistä vessaa. Puistossa olevan ravintolan vessa on vain heidän asiakkailleen. Muilta peritään maksu.