Lepuskin kirppareille myymään
ja ostamaan!

30.09.2018

 

SuurKiitos kaikille kuluneesta kaudesta 2018! Leppävaara-seuran suositut ja kaikille avoimet sekä maksuttomat kirpparit kutsuvat myymään ja ostamaan taas vuonna 2019!

 

Vuoden 2019 kirppiskauden avajaiset pidetään Kauppakeskus Gallerian edessä olevalla
Läkkitorilla lauantaina 11.5.2019. Kaikki kesäiset kirpparipäivämäärät ilmoitetaan keväällä 2019.

Seuraa uutisointia aiheesta www.lepuski.fi -sivustolla.

 

 

Ohjeita tori- ja puistokirppiksen myyjille

 

Lepuskin torikirppikset järjestetään Läkkitorilla ja Lepuskin puistokirppikset Alberganesplanadilla. Kirppisten myyntiaika on klo 10–14. Myyntipaikat ovat maksuttomia ja ne saa valita saapumisjärjestyksessä. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Järjestäjien puolelta on paikalla henkilö ohjaamassa paikoille järjestäytymistä kello 9 alkaen.

 

Tuo mukanasi oma pöytä, viltti tai muu myyntialusta. Pidäthän huolta, että tapahtuman jälkeen kirpparialue jää siistiksi eikä myymättä jääneitä tavaroita jätetä paikan päälle. Niitä ei myöskään pidä tunkea torin ja puiston roskiksiin. Niitä ei ole tarkoitettu kirppisten ylijäämätavaroille.

 

Lepuskin torikirppiksellä auton voi jättää Gallerian parkkitaloon, Läkkitorille ei saa pysäköidä.

 

Alberganesplanadilla puiston kulmalle saa ajaa autolla tavaroita roudattaessa, mutta autoja ei saa jättää puistoon. Kukin huolehtii itse autonsa paikoituksesta, Leppävaara-seuralla ei valitettavasti ole mahdollisuutta osoittaa vapaita parkkipaikkoja Alberganespalta tai sen lähikaduilta.

 

Alberganespalla ei ole yleistä vessaa. Puistossa olevan ravintolan vessa on vain heidän asiakkailleen. Muilta peritään maksu.