Lepuskin kirppareille myymään
ja ostamaan!

30.04.2019

 

Leppävaara-seuran suositut ja kaikille avoimet

sekä maksuttomat kirpparit kutsuvat myymään

ja ostamaan!


Vuoden 2019 kirppiskauden avajaiset pidetään Läkkitorilla lauantaina 11.5.2019 ja Alberganespalla pidetään lauantaina 25.5.2019. Myyntiaika on kello 10-14. Kesäkuussa on vuorossa Lepuskin Retro & Vintage -tapahtuma Sellosalin lämpiössä. Heinäkuussa ei ole Lepuskin kirppareita. Elo-syyskuussa pidetään kolme tapahtumaa: Läkkitorilla kahtena lauantaina 17.8. ja 21.9. klo 10-14 ja Alberganespalla näillä lauantaina 31.8. klo 10-14 edellyttäen, että Raide-Jokerin töitä ei siellä ole ehditty aloittaa. Tämän hetkisten tietojen mukaan ratikkatyömaa avataan Espalla syyskuussa. Sen jälkeen emme pääse puistoon pitämään kirpputoreja ennen kuin rakennustyöt on saatu valmiiksi.


Leenan kirppiskahvila, jossa myydään ihania kotitekoisia leivonnaisia on avoinna kaikilla Lepuskin kirppareilla.


Seuraavien kirppareiden mainoksen löydät täältä.

Ad in english. Seuraa myös Lepuskin kirppareiden tapahtumasivua facebookissa.

 

Bongaa myös jo toista kertaa järjestettävä Lepuskin Retro&Vintage -tapahtuma Sellosalin lämpiössä lauantaina 8.6.2019 klo 10-15. Katso lisää tapahtuman facebook-sivulta.


Ohjeita Lepuskin kirppareiden myyjille


Lepuskin kirppikset järjestetään vuorotellen Läkkitorilla kauppakeskus Gallerian edustalla ja Alberganesplanadin kirsikkapuistossa.

 

Lepuskin kirpparit ovat kaikille avoimia, eli kaikki ovat tervetulleita myymään itselleen tarpeetonta tavaraa ja omia käsitöitä. Ammattimainen myynti ja uusien tuotteiden myynti ei ole sallittua.


Myyntipaikat ovat maksuttomia ja ne saa valita saapumisjärjestyksessä. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Järjestäjien puolelta on paikalla henkilö ohjaamassa paikoille järjestäytymistä kello 9 alkaen. Kirppisten myyntiaika on klo 10–14.


Tuo mukanasi oma pöytä, viltti tai muu myyntialusta. Pidäthän huolta siitä, että tapahtuman jälkeen kirpparialue jää siistiksi ja että myymättä jääneitä tavaroita ei jätetä paikan päälle. Huomioithan, että torin ja puiston roskikset eivät ole tarkoitettu kirppisten ylijäämätavaroille.


Lepuskin torikirppiksellä auton voi jättää maksutta Gallerian parkkitaloon, Läkkitorille ei saa pysäköidä.


Alberganesplanadilla puiston kulmalle saa ajaa autolla tavaroita roudattaessa, mutta autoja ei saa jättää puistoon. Kukin huolehtii itse autonsa paikoituksesta, Leppävaara-seuralla ei valitettavasti ole mahdollisuutta osoittaa vapaita parkkipaikkoja Alberganespalta tai sen lähikaduilta.


Alberganespalla ei ole yleistä vessaa. Puistossa olevan ravintolan vessa on vain heidän asiakkailleen. Muilta peritään maksu.