Lepuskin kirppareille myymään
ja ostamaan!

30.04.2019

 

Leppävaara-seuran suositut ja kaikille avoimet

sekä maksuttomat kirpparit kutsuvat myymään

ja ostamaan!


Kesän 2019 kirppiskausi jatkuu elo-syyskuussa kahdessa eri paikassa:

– Kauppakeskus Gallerian edessä olevalla Läkkitorilla ja raitilla Alepan talon edustalla lauantaina 17.8. ja 21.9.2019
kello 10-14
– Alberganesplanadin puistossa lauantaina 31.8.2019
kello 10-14.

Puistokirpparit Alberganespalla ovatkin sitten viimeiset vähään aikaan, sillä Raide-Jokerin rakentaminen alkaa syyskuussa ja alue muuttuu työmaaksi. Ensi kaudeksi etsimme uuden paikan kirppiksille radan eteläpuolelta. Tee meille ehdotuksia, mikä olisi mielestäsi hyvä ”evakkopaikka”.

Leena kirppiskahvila, jossa myydään ihania kotitekoisia leivonnaisia on avoinna kaikilla Lepuskin kirppareilla.

Loppukesän kirppareiden mainoksen löydät em. sivustolta sekä suomeksi että englanniksi. Mainoksia ja tapahtumainfoa saa ja kannattaa jakaa eteenpäin.

 

Seuraavien kirppareiden mainoksen löydät täältä ja

Ad in english.

 

Seuraa myös Lepuskin kirppareiden tapahtumasivua facebookissa.


Ohjeita Lepuskin kirppareiden myyjille


Lepuskin kirppikset järjestetään vuorotellen Läkkitorilla kauppakeskus Gallerian edustalla ja Alberganesplanadin kirsikkapuistossa.

 

Lepuskin kirpparit ovat kaikille avoimia, eli kaikki ovat tervetulleita myymään itselleen tarpeetonta tavaraa ja omia käsitöitä. Ammattimainen myynti ja uusien tuotteiden myynti ei ole sallittua.


Myyntipaikat ovat maksuttomia ja ne saa valita saapumisjärjestyksessä. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Järjestäjien puolelta on paikalla henkilö ohjaamassa paikoille järjestäytymistä kello 9 alkaen. Kirppisten myyntiaika on klo 10–14.


Tuo mukanasi oma pöytä, viltti tai muu myyntialusta. Pidäthän huolta siitä, että tapahtuman jälkeen kirpparialue jää siistiksi ja että myymättä jääneitä tavaroita ei jätetä paikan päälle. Huomioithan, että torin ja puiston roskikset eivät ole tarkoitettu kirppisten ylijäämätavaroille.


Lepuskin torikirppiksellä auton voi jättää maksutta Gallerian parkkitaloon, Läkkitorille ei saa pysäköidä.


Alberganesplanadilla puiston kulmalle saa ajaa autolla tavaroita roudattaessa, mutta autoja ei saa jättää puistoon. Kukin huolehtii itse autonsa paikoituksesta, Leppävaara-seuralla ei valitettavasti ole mahdollisuutta osoittaa vapaita parkkipaikkoja Alberganespalta tai sen lähikaduilta.


Alberganespalla ei ole yleistä vessaa. Puistossa olevan ravintolan vessa on vain heidän asiakkailleen. Muilta peritään maksu.