Leppävaara-seura Very Proudly Presents

Humua Raittikarnevaaleilla

ensi torstaina 6.9.2018 klo 11-20

04.09.2018

 

Kaikkien asukkaiden juhlat Espoon Leppävaarassa Kauppakeskus Gallerian vieressä olevalla Läkkitorilla ja Leppävaaranraitilla!


27. Raittikarnevaalit 2018 tarjoaa jälleen upeaa musiikkia Läkkitorin lavalla, paikallisen harrastus- ja yhdistystoiminnan esittelyjä, yrittäjien tarjontaa, ruokailua, Leppävaaran tulevaisuutta valottavia suunnitelmia.
Ja sitä Raitin iloista markkinahumua.

Leppävaaran alkukoti- ja Valtatien varrelta -historiakirjoja myydään edullisesti karnevaalihintaan Leppävaara-seuran teltalla!

Poniratsastusta ja ponikärryajelua
klo 17-19 puistossa Raitin yläpäässä! Panssarimuseo ja Panssarikilta tuovat panssarivaunun esille. Leppävaaran VPK:n sammutusauto ja huoltoauto ovat näytillä Läkkisepänkujalla klo 18-20. Kirjastoauto Välkky on myös perinteisesti paikalla

klo 16-20.

Raittiselämyksiä lavalla: huippuesiintyjinä lavalla mm. Puhti sekä illan päättävä
Jiri Nikkinen The Beatles Tribute Band. Kaikki Lepuskin lapset ja lapsenmieliset paikalle, kun lastenyhtye Hovinarri viihdyttää! Ja tietty lavalla perinteisesti superyhtye
Stadin Juhlaorkesteri! Paikallisuutta edustavat asenteella School of Rock ja Weljekset Malmiwuori. Päivän aikana lavalla myös Leppävaaran Sisun RaittisJumppaa. Tsekatkaa nämä kaikki! Katso ohjelma lavalla!


Viihdy Raittiksella pitempäänkin ja tapaa ystäviä. Tule mukaan! Vapaa pääsy!

 

Katso Raittikarnevaalien video 2018 ja kuuntele tunnusmusiikki (Youtube)! 


Katso tapahtuman nettisivut www.raittikarnevaalit.fi