Myynnissä myös JBB:n uusi levy!

Juvenalian NENÄPÄIVÄÄ! -konserttisarja Sellosalissa

03.11.2017

 

Osana 40-vuotisjuhlintaansa Musiikkiopisto Juvenalia järjestää kaikille avoimen hyväntekeväisyystempauksen Nenäpäivänä ti 07.11.2017. Luvassa on kolme eri tapahtumaa:
– Iltapäivätanssit lämpiössä klo 14.00-15.45
– Soiva kahvila klo 16.00-18.00
– Svengaava hyväntekeväisyyskonsertti klo 19.00

 

Iltapäivätansseihin ja Soivaan kahvilaan vapaa pääsy, mutta halutessaan saa mielellään tehdä lahjoituksen. Illan hyväntekeväisyyskonsertin liput maksavat 20 €, opiskelijat ja eläkeläiset 10 € ja alle 16v lapset 5 €. Liput tuntia ennen ovelta ja ennakkovaraukset juvenalia@juvenalia.fi. Hyväntekeväisyyspäivän tuotto lahjoitetaan kokonaisuudessaan Nenäpäivä-säätiölle.

 

Iltapäivätansseissa saa pyörähdellä Olli-Pekka Tuomisalon ja Olli Silvánin luotsaaman vanhan ajan salonkiorkesterin tahdissa, uudempia rytmejä ja humppaakaan unohtamatta. Soivassa kahvilassa puolestaan on ostettavissa lämpiökahvilan tuotteita Musiikkiopisto Juvenalian hyväntuulen non stop –esitysten siivittäessä herkutteluhetkeä.

 

Svengaavan hyväntekeväisyyskonsertin musiikista vastaavat Juvenalian Puhallinorkesteri (Jupo) ja Juvenalia Big Band (JBB) kapellimestareinaan Olli Silván ja Olli-Pekka Tuomisalo. Mukana konsertissa myös Charlie´s Barn Band ja Juvenalian Jousisetti.

 

Kauppakeskus Sellon liepeillä on liikkeellä myös Musiikkiopisto Juvenalian lipaskerääjiä.