Läkkitorin kirpparit 17.8.2019. Kuva: Timo Haukilahti

 

 

Tavataan taas Leppävaara-seuran järjestämillä kirppareilla heti kun se vain viranomaisten koronaohjeistuksen mukaan on turvallista!

Kuva: Timo Haukilahti

 

 

PERUUTETTU!
Läkkitorin kirpparit lauantaina 16.5.2020

 

28.04.2020

 

Lepuskin kirppareiden tämän kevään avaustapahtuma Läkkitorilla 16.5.2020 on PERUUTETTU koronatilanteen kokoontumisrajoitusten vuoksi. Tämänhetkisten määräysten mukaan yli 500:n hengen yleisötapahtumat on kielletty heinäkuun loppuun asti koronaviruksen leviämisen estämiseksi. On tosi harmillista ilmoittaa peruutuksesta, mutta terveys menee nyt kaiken muun edelle ja seura haluaa ehdottomasti tehdä osansa epidemian torjumisessa.


Kesän muiden kirppareiden tilanteesta emme ole vielä tehneet päätöksiä, sillä seuraamme annettuja ohjeita ja toimimme niiden antamissa puitteissa. Kesän 2020 kirpputorien aikataulu muilta kuin nyt peruutetun avaustapahtuman osalta on seuraava:


• la 27.6. kello 10-14 SOITTONIEKANAUKIOLLA Sellosalin edustalla

• la 8.8. kello 10-14 SOITTONIEKANAUKIOLLA Sellosalin edustalla.

• la 22.8. kello 10-14 LÄKKITORILLA KAUPPAKESKUS GALLERIAN LUONA. Torin lisäksi lisätilana käytetään raittia Alepan talon edustalla.


Tiedotamme muiden tapahtumien tilanteesta myöhemmin. Tapahtuman flyerin löytyy täältä. Mainoksiamme saa mieluusti jakaa, samoin kuin tapahtumailmoitustamme facebookissa.


HUOMAA, ETTÄ KIRPPAREILLAMME ON TÄNÄ VUONNA UUSI PAIKKA SOITTONIEKANAUKIOLLA! Raide-Jokerin työmaiden takia perinteiset Puistokirpparit Alberganespalla ovat nyt evakossa ja uusi paikka on Soittoniekanaukiolla Sellon kauppakeskuksen kakkostasanteella. Ehkäpä jo v. 2021 pääsemme takaisin Espan puistoon.


Nyt pysytään terveinä ja nautitaan kevään etenemisestä koronatilanteen sallimissa puitteissa.