Pääsikö kaava taas yllättämään?

23.02.2020

 

Leppävaaran väkimäärä kasvaa tällä hetkellä ennätysvauhtia, kun suuria projektialueita rakennetaan. Tutussa lähiympäristössä tapahtuu paljon muutoksia. Joskus isotkin muutokset tulevat asukkaille yllätyksenä, sillä kaupungin suunnitelmien ja rakentamisen seuranta on työlästä. Suunnitelmiin paneutuminen vaatii aikaa ja pitkäjänteisyyttä.

 

Kaupunki on omassa tiedotuksessaan yhä enenevässä määrin siirtynyt verkkotiedotukseen ja keskeistä tietoa on koottu espoo.fi sivustolle yhteen paikkaan. Juuri omaa aluetta koskevan tiedon löytäminen kaupungin verkkosivuilta ei aina ole helppoa. Leppävaara-seura on nyt koonnut omille kotisivuilleen paikan ”Seuraa kaava-asioita”. Täältä löydät hyödyllisiä linkkejä Leppävaaran suunnittelun seurantaan. Lisäksi olemme kehittämässä uutisointia ajankohtaisista hankkeista, jotka ovat juuri ”vaikuta nyt” -vaiheessa. Sellaisia on Leppävaarassa tulossa kevään mittaan useita.

 

Vaikka kaavoitustiedon löytäminen ja ymmärtäminen on vaikeaa, on se silti täysin mahdollista. Kokeile lepuski.fi -sivujen etusivullaSeuraa kaava-asioita-painiketta ja kerro kokemuksistasi seuran facebook-keskustelussa. Ja aina voi laittaa sähköpostia osoitteeseen seura@lepuski.fi ja kysyä apua.