Karanteeni-Rafun ajankulua:
”Living in Leppävaara”

 

19.05.2020

 

Tämänkertainen blogimme on itse asiassa Rafun vlogi ”Living in Leppävaara”. Rafu on äskettäin riskiryhmään "päässyt" ja jo eläkkeellä oleva Kauniaisten entinen terveyskeskuslääkäri. Lepuskista karanteeninsa ajankuluksi kokoamalla pienellä videolla Rafu ylistää omia kotikulmiaan Etelä-Leppävaarassa. Ikkunasta ulos katsomalla näkyy positiivista muutosta. Kotipihan näkymässä on selvästi enemmän vihreää kuin 20 vuotta sitten.


Rafu kertoo liikkuneensa oikeastaan koko ikänsä Lepuskin maisemissa muutettuaan 1-vuotiaana Tampereelta Kauniaisiin. Ylioppilaaksi hän kirjoitti Viherlaakson yhteiskoulusta. Kauniaisten lapsuudenkodista tuli muutto ensin Jupperin Rastaalaan, josta hän Kivenlahden kautta palasi vihdoin Leppävaaraan, uuden Sellon kauppakeskuksen naapuriin vuonna 2000. – Lepuskista en muuttaisi enää pois, hän vakuuttaa.


Harrastuksina Rafulla on aina ollut lukeminen (myös scifiä!). Hänen musiikkimakunsa yltää 1960-luvun kultavuosista Santanaan, ja viime vuosina yhä enemmän klassiseen suuntaan.


Kamera on aina kulkenut Rafun taskussa mukana. Wieneri-kahveja hän on joskus tienannut Helsingin Sanomien "lukijareportterina". Sittemmin varustukseen on tullut myös pieni videokamera. Nyt hän melkein jo pitää itseään "tubettajana" dokumentoimalla omalla YouTube-kanavallaan lähinnä pääkaupunkiseudun tapahtumia. Rafu on usein myös dokumentoinut seuran omia tilaisuuksia.


Living in Leppävaara -video.

 

Lue myös aiemmin julkaistuja blogeja.

 

.