Leppävaara-seura Very Proudly Presents

Kirjastoauto Välkky

Raittikarnevaaleilla torstaina 6.9.2018 klo 16-20

25.08.2018

 

Kirjastoauto Välkky otettiin käyttöön helmikuussa 2013. Välkky on rakennettu Volvon rungon päälle ja korin on toteuttanut Kiitokori. Sisustuksen ja maalauksen suunnittelusta on vastannut Aalto-yliopiston opiskelijat.

 

Välkky on suunniteltu multimedia-autoksi ja se sisältää mm. videotykin jolla voidaan näyttää elokuvia ja muita videoita. Liikuteltavat hyllymoduulit mahdollistavat tilan monipuolisen käytön. Autoon voidaan siirtää myös sohva, lainaus-palautusautomaatteja, iPadejä sekä tarvitessa suuri Promethean kosketusnäyttöpöytä joka sisältää paljon hauskoja oppimiseen liittyviä sovelluksia.

 

Takaosan ”stagella” voi vaikkapa lekotella kirjaa lueskellen, silloin kun sitä ei käytetä esityksiin. Välkyssä on kaksi kappaletta lainaus/palautusautomaatteja sekä pyörätuolihissi.

 

Kirjastoauto Välkky kiertää aamupäivisin Espoon alueen kouluja ja päiväkoteja. Iltapäivisin ja viikonloppuisin Välkyn voi tavata erilaisissa tapahtumissa. Välkyssä on järjestetty kirjavinkkausta, elokuvailtapäiviä, satujoogaa, nukketeatteria, karaokea ja paljon paljon muuta.

 

Ja 6.9.2018 Raittikarnevaaleilla!

 

Katso Raittikarnevaalien video 2018 ja kuuntele tunnusmusiikki (Youtube)! 


Katso tapahtuman nettisivut www.raittikarnevaalit.fi