Lepuskin kirpparit olivat taas suosittuja

29.09.2016

 

Leppävaara näyttää tarvitsevan kirpputoritapahtumia. Ne ovat paitsi kierrätyksen edistämistä myös mitä suurimmassa määrin sosiaalisia tapahtumia. Paikalle tullaan myös tapaamaan tuttuja ja tilaisuudet ovat oiva tapa tutustua uusiin ihmisiin. Kirpputoreilla on ollut mukavan rento fiilis. Tänä vuonna Leppävaara-seura järjesti yhteensä kahdeksat kirpparit, joissa oli yhteenlaskettuna useita satoja myyjiä ja ostajiakin oli mukavasti liikkeellä.

 

Tänä vuonna järjestettiin ensimmäistä kertaa kirpputoreja myös vuosi sitten hienoon kuntoon remontoidulla Läkkitorilla ja raitilla. Alue toimi saadun palautteen mukaan mainiosti kirpparipaikkana. Torilla pidettiin kaikkiaan viidet kirpparit. Alberganespan puistokirpparit ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa, onhan niitä järjestetty jo viiden vuoden ajan.

 

Ulkokirppareiden aika on nyt jo tältä vuodelta ohitse. Leppävaara-seuralla on ilo kiittää kaikkia kirpputoreilla myymässä ja ostamassa olleita sekä omia vapaaehtoisiaan, joiden aktiivisuuden ansiosta tänä vuonna voitiin pitää näin monta mukavaa tapahtumaa. Ensi keväänä tavataan uudestaan Lepuskin kirppareilla.