Leppävaaralaisen monilajiseuran toiminnanjohtajan arkea

 

23.05.2014

 

Terveiset kaikille tutuille ja vielä tuntemattomille leppävaaralaisille täältä Leppävaaran Sisu ry:n toimistolta. Kesäaurinko kajastaa kerrostalon kivijalkaan ikkunoista ja valaisee läppärin loisteen lisäksi.


Viikkoon toimistolla on kuulunut läppärin naputtelun lisäksi menneen arviointia Länsiväyläjuoksun yhteenvetopalaverin merkeissä ja tulevan syksyn Espoon Rantamaratonin suunnittelua. Lisäksi uuden harrasteliikunnan jumppaohjaajan näytetunnin yhteydessä oli mukava taukojumppa ulkona ja kerkesinpä vielä itsekin jalkautua jäsentemme ja asiakkaiden pariin ohjaamaan puistokahvakuulatreenin, joka tosin pidettiin poikkeuksellisesti sisätiloissa sateen vuoksi. Onneksi meillä on oma jumppasali Karakallion ostoskeskuksessa, joten sisätiloihin siirtyminen oli helppoa.


Ensi viikolla starttaa yleisurheilun kisakausi oikein toden teolla Leppävaarassa järjestettävien Junnukisojen merkeissä, jossa suuren talkooporukan voimin innostamme lapsia ja nuoria yleisurheilun maailmaan.


Monen lajin urheiluseuran toiminnanjohtajan ja harrasteliikuntavastaavan työnkuva on siis todella monipuolinen. Pääsen kaiken suunnittelun, koordinoinnin ja palaveeraamisen lisäksi jalkautumaan myös meidän jäsentemme ja asiakkaiden pariin ja näkemään kaiken aherruksen tuloksen. Sitä ei monessa muussa työssä pääse näkemään.


Mikään ei ole palkitsevampaa, kuin seurata 4-vuotiaan ensimmäistä pituushyppyä kesän urheilukoulun päätöskisoissa, saada positiivista palautetta Länsiväyläjuoksun osallistujalta kisojen hyvästä järjestelystä tai ohjata itse hikipäässä aikuisten jumppaa ja saada huikkauksia tunnin jälkeen hyvästä ja tehokkaasta treenistä.


On ilo ja kunnia liikuttaa Leppävaaran asukkaita. Kesän puistojumpissa ja tapahtumissa tai Karakallion Sisu-saleilla nähdään!


Sari Koivumäki


Leppävaaran Sisun toiminnanjohtaja

 

Lue myös aiemmin julkaistuja blogeja.