Koko perheen yhteinen päivä Raittikarnevaaleilla & Suurmarkkinoilla lauantaina 12.9.2020

 

14.08.2020

 

Hei kaikki lapsiperheet! Tänä syksynä Leppävaaran Läkkitorilla ja sen läheisyydessä pärähtää käyntiin aivan vallattomat Raittikarnevaalit! Perheen pienimpien kanssa aikaa vietettäessä on varmasti lähtökohtana se, että lapsilla on mukavaa puuhaa ja he viihtyvät. Kun lapset viihtyvät, viihtyy koko perhe. Vaikka vapaa-aikaa vietetään lapsiperheissä usein lasten ehdoilla, on mielestämme kuitenkin todella tärkeää, että myös aikuiset viihtyvät ja myös heille löytyy jotain mieluisaa.


Nämä pääkohdat edellä olemme lähteneet luomaan tämän vuoden Raittikarnevaaleja. Lapsille on luvassa paljon osallistavaa ohjelmaa kahdella eri esiintymislavalla. Tämän lisäksi paikalle saapuu kirjastoauto, paloauto, tivoli, poniratsastus ja paljon muuta koettavaa ja ihmeteltävää. Koska haluamme myös aikuisemman väen viihtyvän, molemmilla lavoilla löytyy ohjelmaa myös varttuneemmille. Nälän ja herkutteluhetken koittaessa Suurmarkkinoiden kojut tarjoavat naposteltavaa jokaiseen makuun, jonka jälkeen on taas mukava jatkaa karnevaalipäivää kojuilla kierrellen ja ohjelmasta nauttien. Timo Haukilahden kuva on Raittikarnevaaleilta 2019.


Järjestäjinä haluamme vallitsevasta tilanteesta huolimatta järjestää turvallisen tapahtuman ja noudatamme ehdottomasti viranomaisten määräyksiä. Alueelta löytyy myös käsidesipisteet. Muistattehan tulla tapahtumaan vain terveinä ja säilyttää turvavälit, vaikka vietämmekin päivää ulkosalla. Näin voimme kaikki nauttia päivästä turvallisesti. Nähdään syyskuussa Raittikarnevaaleilla!


Viivi Pennanen

Raittikarnevaalien tuottaja ja kahden pikkulapsen äiti