Asukatilaisuus 14.6.2022 esittelymateriaali, dian numero 17.

Koosteet Vermon tapahtumapuiston asukastilaisuudesta

 

23.06.2022

 

Vermoon suunnitellusta tapahtumapuistosta 14.6.2022 järjestetyn infotilaisuuden tiivistelmä, tallenne ja esitykset ovat nyt nähtävissä verkossa 9.7.2022 asti seuraavasti:


Tilaisuuden tiivistelmä ja vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin

 

Videotallenne

 

Esitysdiat

 

Vermon ravirata Oy ja Espoon kaupunki esittelivät tapahtumapuiston suunnitelmaluonnoksia, taustoja ja meluselvityksiä tiistaina 14.6.2022 Vermo Areenalla pidetyssä tilaisuudessa, jossa oli paikan päällä 43 osallistujaa ja etäyhteyden päässä 37 osallistujaa. Keskustelua käytiin yleisön kanssa esitysten jälkeen noin 1,5 tunnin ajan.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

 

Näillä näkymin hankkeesta jätetään syksyllä ympäristölupahakemus, josta kaupunki tiedottaa virallisella kuulutuksella. Silloin asianosaiset saavat tehdä muistutuksia ja muut halukkaat voivat esittää mielipiteensä.

 

Ympäristöluvassa viranomainen määrittelee, ketkä ovat asianosaisia, joten tätä määrittelyä ei ole vielä tehty. Asia tarkentuu, kun ympäristölupa on jätetty.


Asukkailla oli jo mahdollista esittää kysymyksiä ja huolenaiheita asukastilaisuudessa. Nämä ja tilaisuuden etäyhteyden chat-kommentit on myös tallennettu.