Julkistustilaisuuden kuvissa 3.12.2022 Ralf Holm eturivissä Arja Salmen ja Martti Jokelan kanssa. Takarivissä seuran aktiiveja Reija Loponen, Brita Palin ja Malla Sysimies.

Leppävaaran Valopilkku 2022 on leppävaaralainen kuvaaja Ralf Holm

 

04.12.2022

 

Leppävaaran vuoden 2022 Valopilkuksi on valittu Ralf Holm, joka on Etelä-Leppävaarassa asuva kuvaaja.

Valintaperustelujen mukaan Ralf Holm on vuosikymmenien ajan dokumentoinut Leppävaaran miljöötä ja Leppävaara-seuran tapahtumia kuvina, kuvasarjoina ja videoina,  ja on myös auliisti jakanut ne meidän kaikkien iloksi. Ralfilla on silmää ja taitoa tallentaa hetken kauneus ja erityisyys. Tässä hän asettuu osaksi sitä pitkää jatkumoa, jonka lepuskilaiset kuvaajat aloittivat jo sata vuotta sitten. Ralfin Leppävaarakuvia ja -videoita löytyy hänen omilta kanaviltaan Instagramissa, Twitteristä ja YouTubesta sekä tietenkin www.lepuski.fi ja raittikarnevaalit.fi -sivustoilta.

 

Vuotuisella Valopilkun valinnalla Leppävaara-seura haluaa kiinnittää huomiota kaupunkielämän viihtyisyyteen ja palkita henkilöitä, yhteisöjä tai ilmiöitä, jotka ovat edesauttaneet myönteistä kaupunkielämää Leppävaarassa. Valinta julkaistaan aina näin vuoden pimeimpään aikaan.

 

Valinta tehtiin nyt 22. kerran Leppävaaran Joulunavauksessa lauantaina 3.12.2022 Gallerian kauppakeskuksen ala-aulassa. Christer Holmin kuvaama tallenne julkistustilaisuudesta löytyy täältä.

 

Katso myös lista seuran aiemmista Valopilkuista.

 

Ralf Holmin kuvia ja videoita löytyy Instagramista, Twitteristä, YouTubesta.