Lepuski 4/23 ilmestynyt

 

03.12.2023

 

Lehti kertoo uunituoreet tiedot radan pohjoispuolisen keskuksen kansainvälisestä ideakilpailusta. Viisi keväällä jatkoon valittua ja muokattua kilpailuehdotusta tulevat vielä ennen joulua verkkoon kaikkien nähtäviksi ja kommentoitaviksi. Voittanut ratkaisu selviää myöhemmin keväällä.


Lue myös senioriasumisen ja -palvelujen haasteista nyt kun palvelujen järjestämisvastuu siirtyi vuoden alussa hyvinvointialueille. Länsi-Uudellamaallakin kamppaillaan ison rahoitusvajeen kanssa. Kun samaan aikaan espoolaiset ikääntyvät hyvää vauhtia, yhtälö ei näytä helpolta.


Lehdestä löydät 38 vuotta Galleriassa toimineen suutarin jäähyväishaastattelun. Kauppiastalossa on tekeillä isoja muutoksia. Monen nykyisen ja pitkään talossa palvelleen yrityksen vuokrasopimus on irtisanottu. Vielä ei ole julkistettu, mitä kaikkea on tulossa tilalle, mutta tilanne selviää kevään mittaan.


Nämä ja muita paikallisia uutisia löydät Leppävaara-seuran julkaisemasta uusimmasta Lepuskista. Lehti on ollut jakelussa viikonloppuna 2.-3.12.23. Jollet saanut lehteä, laita palaute jakelufirmaan.


Katso täältä lehtien noutopaikat ja linkkejä aiempiin lehtiin.


Linkin takaa pääset lukemaan lehden myös diginä.