Ilmoita tänne, jos Lepuski-lehteä ei tippunut luukusta!

 

 

Lepuski 2/2023 on ilmestynyt

 

21.05.2023

 

Leppävaaran terveyskeskuksessa on tänä keväänä siirrytty niin sanottuun tiimimalliin, josta on saatu hyviä kokemuksia Kilon terveysasemalla. Lue millaisilla järjestelyillä pitkiksi venyneitä hoitojonoja nyt pyritään purkamaan ja missä aikataulussa uudet toimintamallit saadaan vakiinnutettua. Haasteena on kuitenkin Leppävaaran jatkuva kasvu, joka lisää palvelujen kysyntää.
 
Kerromme myös Palokärjen entisen teollisuusalueen kiinnostavista vaiheista. Vanhojen teollisuuskiinteistöjen purkaminen on alkanut uuden asuntoalueen rakentamisen tieltä. Myös Karakalliossakin puhaltavat muutosten tuulet: vanha ostari saa väistyä uuden asuntorakentamisen tieltä. Lehdestä löydät myös muita paikallisia uutisia sekä tuoreet kuulumiset Leppävaara-seuran vuosikokouksesta.
 
Lepuski on Leppävaara-seuran julkaisema lehti, joka ilmestyy tänä vuonna neljänä numerona. Lehti on ollut luukkujakelussa Suur-Leppävaaran alueella tänä viikonloppuna, mutta löydät sen myös diginä verkossa. Jos et saanut lehteä, laita palaute jakelufirmaan.
 
Katso täältä lehtien noutopaikat ja vanhoja Lepuski-lehtiä.