Pro Monikonpuro -liikkeen aktiivi Henrik Kettunen

vastaanotti Monikonpuron taimenelle myönnetyn

Valopilkku 2018 -tunnustuksen.

Lepuskin Joulu ja uusin Valopilkku

02.12.2018

 

Lepuskin joulukausi avattiin ja uusin Valopilkku julkistettiin eilen 1.12.2018 Alberganesplanadin komean joulukuusen katveessa. Vuoden 2018 Valopilkku on Monikonpuron taimen. Koska uusi Valopilkku ei itse päässyt paikalle, diplomin vastaanotti Henrik Kettunen Pro Monikonpuro -liikkeestä, joka on tehnyt pitkäjänteistä työtä puron kalakannan elvyttämiseksi.

 

Leppävaara-seurassa iloitaan, että useiden vuosien jälkeen taimen viihtyy taas kaupunginosan läpi virtaavassa Monikonpurossa. Pro Monikonpuro -liike ja sen aktiivit ovat sitkeällä ja asiantuntevalla työllään auttaneet taimenta palaamaan uudelleen ikimuistoiseen kotipuroonsa, jossa kalojen elinolot ovat joutuneet puristuksiin ympäröivän kaupungin kasvaessa. Tunnustuksella leppävaaralaiset toivottavat taimenen tervetulleeksi kotiin.

Lämminhenkisessä joulunavauksessa esiintyi Liikuntastudio Luhtavillan ZumbaKidsien valloittava tanssiryhmä ja joululauluja laulettiin yhdessä sekä nautittiin Leppävaara-seuran tarjoamaa glögiä ja tilaisuutta varten leivottuja taimenen nimikkopipareita.

 

Kiitos kaikille mukana olleille ja mainioille yhteistyökumppaneillemme Seppo Ahokkaalle ja Niilo Aittolalle, Liikuntastudio Luhtavillalle, Leppävaaran Kukalle ja Leppävaaran Elä ja asu -keskukselle.

 

Katso kuvakooste Lepuskin Joulusta.

 

Katso video taimenesta Perkkaalla tämän vuoden marraskuun alussa.