Kuva on Reijo Ahlbergin ottama ekoilta karnevaaleilta 9.9.1992.

Lepuskin oma kaupunkijuhla kolkuttaa kohta ovella:
Leppävaaran Raittikarnevaalit & Suurmarkkinat 12.9.2020

 

18.06.2020

 

Leppävaara-seura sekä Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus TMK ovat sopineet yhteistyöstä: Seura järjestää karnevaaliohjelmaa kahdella lavalla ja TMK tuo ensimmäistä kertaa Leppävaaranraitille ja Läkkitorille Suurmarkkinat. Tällä hetkellä näyttää hyvältä, sillä hallitus on juuri poistanut 500 hengen rajoituksen yleisötilaisuuksilta.

 

Koronan jälkeiset karnevaalit on erityisesti suunnattu lapsille, aikuisia unohtamatta. Läkkitorin lavalle kipuavat lasten suursuosikit Mimmit, Mimi ja Kuku sekä poliisisedät Maltti ja Valtti. Aikuisempaa väkeä viihdyttävät Stadin juhlaorkesteri, Lepuskin oma Pappa Malmiwuori ja kovista soittajista koottu uusvanha bändi Haaveratsastajat solistinaan Marko Haavisto. Marko on tuttu Kaurismäen leffoista ja Poutahaukoista. Bändin basisti Lepuskin kasvatti Hasse Etholén, joka on aiemmin soittanut mm. Agentseissa ja Nurmion Köyhien ystävissä. Tämä bändi kannattaa ehdottomasti tsekata! Katso tarkempi ohjelma www.raittikarnevaalit.fi.

 

Suurmarkkinoilla tapaat käsityöläisiä ja alkutuottaja sekä voit maistella maakuntien ruokaherkkuja. Mukana on entiseen tapaan runsaasti paikallisia toimijoita. Ja mikä tärkeintä, Raitilla näet taatusti vanhoja kavereitasi ja solmit uusia tuttavuuksia. Nähdään lauantaina 12.9.2020 klo klo 9-18 Leppävaara-seuran kojulla Gallerian kulmalla, tarjolla on mm. aimo annos historiaa karnevaalihintaan.

 

Lisätietoja ohjelmasta saa Viivi Pennaselta viivi.pennanen@humak.fi ja paikkoja voi varata verkkolomakkeella, puhelimella arkisin klo 9-16 numerosta 020 7498700 tai sähköpostilla tmk@markkina.net.