Kevät toi, kevät toi kirpparit…

 

06.05.2016

 

Leppävaara-seuran suositut ja kaikille avoimet kirpparit kutsuvat taas ostamaan ja myymään. Uutuutena käynnistetään Lepuskin torikirppikset uudistetulla Läkkitorilla. Kirppiskauden avajaiset pidetään Läkkitorilla lauantaina 21.5.2016 klo 10.00 alkaen. Alberganespalla pidetään ekat puistokirppikset lauantaina 28.5.2016 klo 10.00.


Jatkopäivistä ilmoitetaan myöhemmin. Lepuskin torikirppiksiä pyritään pitämään ainakin kerran kuussa. Haemme yhteiskumppaneita järjestelyihin


Ohjeita myyjille


Lepuskin torikirppikset järjestetään Läkkitorilla ja Lepuskin puistokirppikset Alberganesplanadilla. Kirppisten myyntiaika on klo 10.00–14.00. Järjestäytyminen paikoille alkaa kello 9.00.


Myyntipaikat ovat maksuttomia ja ne saa valita saapumisjärjestyksessä. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Järjestäjien puolelta on paikalla henkilö ohjaamassa paikoille järjestäytymistä.


Tuo mukanasi oma pöytä, viltti tai muu myyntialusta. Jokainen siivoaa oman myyntipaikkansa eikä kirpparialueelle saa jättää myymättä jääneitä tavaroita.
Lepuskin torikirppiksellä auton voi jättää Gallerian parkkitaloon, Läkkitorille ei saa pysäköidä.


Alberganesplanadilla puiston kulmalle saa ajaa autolla tavaroita roudattaessa, mutta autoja ei saa jättää puistoon. Kukin huolehtii itse autonsa paikoituksesta, Leppävaara-seuralla ei valitettavasti ole mahdollisuutta osoittaa vapaita parkkipaikkoja Alberganespalta tai sen lähikaduilta.


Alberganespalla ei ole yleistä vessaa. Tiedoksi myös, että Alberganespalla oleva kahvila on tällä hetkellä suljettu.


Tule mukaan kirppareiden järjestäjärinkiin


Kirpparilauantaisin tarvitaan paikan päällä vastuuhenkilö katsomaan perään, että kaikki sujuu niin kuin pitää ja että alue jää siistiksi tapahtuman jälkeen.
Lisäkädet tapahtuman mainostamiseen ovat myös tervetulleita.


Ota yhteyttä seura@lepuski.fi

 

Katso, tulosta ja jaa Lepuskin torikirppiksen avajaismainos!