Lepuskin kirpparit 2019

30.04.2019

 

Leppävaara-seuran järjestämät suositut ja kaikille avoimet kirpparit kutsuvat ostamaan ja myymään. Kausi avataan lauantaina 11.5.2019 Läkkitorilla kello 10-14. Siitä kahden viikon päästä lauantaina 25.5.2019 klo 10-14 pidetään Puistokirppikset Alberganespan puistossa. Leenan perinteinen kirpparipuffetti ihanine kotileivonnaisineen on avoinna molemmilla kerroilla.

 

Kesäkuussa la 8.6.2019 klo 10-15 on vuorossa Lepuskin Retro & Vintage -tapahtuma Sellosalin lämpiössä. Heinäkuussa ei pidetä kirpputoreja, mutta elo-syyskuussa on luvassa vielä kolme Lepuskin kirpparit -tapahtumaa: Läkkitorilla lauantaina 17.8. ja 21.9. ja Alberganespalla lauantaina 31.8. klo 10-14. Puistossa kirppistellään vielä elokuussa edellyttäen, että Raide-Jokerin töitä ei siellä ehditä aloittaa. Tämän hetkisen tiedon mukaan työt alkaisivat vasta syyskuussa.
 
Lepuskin kirppareiden myyntipaikat ovat maksuttomia ja ne saa valita saapumisjärjestyksessä. Mitään ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Oma pöytä, viltti tai muu myyntialusta pitää olla. Tapahtumat järjestetään vapaaehtoisvoimin ja rinkiin otetaan mieluusti uusia ihmisiä mukaan. Nykyiset vastuuhenkilöt ovat tehneet jo pitkän vapaaehtoisrupeaman, sillä Alberganespalla kirppareita järjestetään nyt jo kahdeksatta vuottaan ja Läkkitorillakin jo neljättä vuottaan. Katso tarkempia ohjeita täältä.
 
Ohessa toukokuun kirppareiden A4-mainos (PDF), jonka voi tulostaa ja jota kannattaa levittää. Kaikki apukädet mainosten levittämiseen ovat tervetulleita.

 

Mainos löytyy myös englanniksi.

 

Kirppareilla on myös oma tapahtumasivu facebookissa, jota myös kannattaa jakaa.