Kirppareiden uusi kausi avataan 21.5.2022

 

11.05.2022

 

Lepuskin kirppareiden 11. kausi starttaa uudessa paikassa Albergan kartanon viereisessä Kartanonpuistossa, jossa Leppävaara-seura järjestää kirpparit
kahtena lauantaina. Toinen on toukokuussa 21.5. ja toinen elokuussa 13.8.
Kellonajat ovat molemmissa klo 9-14.

 

Myös Läkkitorilla järjestetään kahdet Lepuskin kirpparit, toiset toukokuun lopussa la 28.5. ja toiset syyskuussa Raittikarnevaalien jälkeen. Syyskuun päivämäärä ei ole vielä vahvistunut. Kellonajat ovat tällöinkin klo 9-14.

 

Lepuskin kirppareiden myyntipaikat ovat tuttuun tapaan maksuttomia ja ne saa valita saapumisjärjestyksessä. Mitään ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Leppävaara-seuran vapaaehtoiset ovat tapahtumapaikalla aamulla kello 8 alkaen ohjaamassa myyjien järjestäytymistä paikoille. Oma pöytä, viltti tai muu myyntialusta pitää olla.

Kirpparipuffetissa on myynnissä kahvia ja teetä sekä ihania kotileivonnaisia, myös kotiin vietäväksi. Puffetti on Albergan kartanon holvikellarissa.

Kartanon vieressä sijaitseva Elä ja asu -seniorikeskus on mukana 21.5. kirppareilla. Keskuksen takapihalla puiston vieressä on puffetti "Papan pulla ja mamman makkara" sekä käsitöiden myyntiä.

 

Järjestäjien infokoju on kartanon pihassa holvikellarin edustalla.


Tarkempia ajo- ja käytännön ohjeita roudauksista, parkkipaikoista, vessoista ym. käytännön asioista päivitetään vielä tarkemmin sivuille. Myymään tulevien kannattaa tutustua ohjeisiin etukäteen. Huomatkaa, että puistoon ei saa ajaa autolla.

 

Leppävaara-seura järjestää kirpparit vapaaehtoisvoimin. Innokkaita vapaaehtoisia ei koskaan ole liikaa. Jos haluat olla mukana järjestelyissä ja tiedottamisessa, ota yhteyttä sähköpostiin seura@lepuski.fi

 

Vaikka pandemiatilanne on onneksi rauhoittunut, niin on yhdessä syytä pitää huolta terveysturvallisuudesta. Ethän tule paikalle, mikäli tunnet itsesi sairaaksi. Myyjien ja asiakkaiden tulee myös itse huolehtia kulloinkin voimassa olevista suojautumisohjeista.

 

Lämpimästi tervetuloa ostamaan ja myymään!

 

Katso ja jaa tästä mainos (pdf)! Ad in english (PDF).