Tervetuloa vuoden 2024
Lepuskin kirppareille

 

03.05.2024

 

 

Leppävaara-seuran suosittuja Lepuskin kirppareita järjestetään tänäkin vuonna perinteiseen tapaan kahdessa paikassa.

 

Kausi avataan Kartanonpuistossa Albergan kartanon luona lauantaina 18.5.2024 kello 10-14. Mukana järjestelyissä on tällöin puiston kulmalla sijaitseva Leppävaaran elä ja asu -seniorikeskus. Toiset puistokirpparit ovat luvassa elokuussa (la 17.8.), mutta niistä tiedotetaan tarkemmin myöhemmin.

 

Myös Läkkitorilla on tänä vuonna luvassa kahdet kirpparit. Niistä ensimmäiset ovat lauantaina 8.6.2024 kello 10-14 ja toiset pidetään syyskuussa.

 

Myyntipaikat ovat tuttuun tapaan maksuttomia ja ne saa valita saapumisjärjestyksessä. Mitään ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Leppävaara-seuran vapaaehtoiset ovat tapahtumapaikalla aamulla kello 9 alkaen ohjaamassa myyjien järjestäytymistä paikoille. Ota myös mukaan oma pöytä, viltti tai muu myyntialusta. Jätetään puistossa olevat penkit istumista varten.

Puistokirppareita palvelee taas kaksi puffettia, toinen Albergan kartanon holvikellarissa ja toinen seniorikeskuksen pihassa. Myynnissä kahvia, teetä ja mehua sekä monenlaisia herkkuja, myös kotiin vietäväksi. Puistossa kiertää lisäksi myyjiä palveleva kahvikärry. Luvassa on tuttuun tapaan myös musiikkiohjelmaa.

 

Tarkemmat käytännön ohjeet roudauksista, parkkipaikoista, vessoista ym. kannattaa tarkistaa Kartanonpuiston osalta täältä ja Läkkitorin osalta täältä.

Leppävaara-seura on järjestänyt kaikille avoimia ja ilmaisia kirpparitapahtumia vapaaehtoisvoimin jo vuodesta 2012. Autathan meitä taas levittämään tietoa yhteisestä tapahtumasta omissa verkostoissasi. Kartanonpuiston A4-tapahtumamainoksen voit tulostaa täältä ja Läkkitorin tapahtumamainoksen täältä.

 

Ohessa molempien tapahtumien linkit Facebookissa:
Kartanonpuisto

Läkkitori