Lauantaina pääsemme hyvässä lykyssä vielä ihailemaan kirsikkapuiden viimeisiä kukkia!
Kuva: Raimo Heino

Alberganespan Puistokirppis kutsuu lauantaina 28.5.2016

 

24.05.2016

 

Tervetuloa avaamaan Alberganespan kirppiskautta la 28.5. klo 10–14. Suositut ja kaikille avoimet Puistokirpparit kutsuvat taas ostamaan ja myymään sekä tietysti nauttimaan mukavasta puistokirpparitunnelmasta. Lauantaiset kirpputorit Espan puistossa jatkuvat nyt jo viidettä vuottaan. Luvassa on myös kahvipuffettia ja ehkäpä pientä syötävääkin on tarjolla ravintolapäivän hengessä. Kannattaa tulla paikalle tsekkaamaan!

 

<===

Klikkaa, katso, tulosta ja jaa Puistokirppis-mainosta!

 

Ota oma myyntialusta mukaan. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Järjestäytyminen paikoille alkaa kello 9.00. Myyntipaikat ovat maksuttomia ja ne saa valita saapumisjärjestyksessä. Seuran puolelta on paikalla henkilöt ohjaamassa paikoille järjestäytymistä Jokainen siivoaa oman myyntipaikkansa eikä kirpparialueelle saa jättää myymättä jääneitä tavaroita.

 

Tiesithän, että Leppävaara-seura järjestää kirppareita myös radan pohjoispuolella Läkkitorilla. Siellä kausi avattiin jo viime lauantaina ja seuraava Läkkitorin kirpputori on la 18.6.2016. Seuraa ilmoittelua!

 

Tule mukaan kirppareiden järjestäjärinkiin

 

Kirpparilauantaisin tarvitaan paikan päällä vastuuhenkilöitä. Heidän tehtävänsä on katsoa perään, että kaikki sujuu niin kuin pitää, ja että alue jää siistiksi tapahtuman jälkeen. Mitä enemmän saadaan väkeä järjestäjäporukkaan, sitä useammin voidaan järjestää tällaisia yhteisiä tapahtumia. Älä epäröi tulla mukaan!

 

Lisäkädet tapahtuman mainostamiseen ovat myös tervetulleita. Levitäthän osaltasi mainosta ja kerro kirppareista kavereillesikin.

 

Ota yhteyttä seura@lepuski.fi