Viime lauantain Puistokirppareilla Alberganespalla nähtiin varsinainen ryntäys. Yhteen pötköön levitettynä myyntipaikkoja oli puistossa 1,5 kilsan matkalla. Lämmin kiitos kaikille mukana olleille! Seuraava iso Puistokirppis Alberganespalla on taas luvassa syyskuussa.

Lepuskin kirpparikesä jatkuu Läkkitorilla

 

30.05.2016

 

Lepuskin kirpparit kiinnostavat. Seuraava kaikille avoin ja maksuton kirpputori pidetään Läkkitorilla ja raitilla lauantaina 18.6.2016 klo 10–13. Kausihan avattiin jo parisen viikkoa sitten, jolloin Läkkitori raitteineen arvioitiin varsin mainioksi ja toimivaksi. Kirppareillehan tullaan paitsi myymään ja ostamaan, myös tapaamaan tuttuja ja nauttimaan mukavasta ilmapiiristä. Mitä enemmän väkeä saadaan liikkeelle, sitä mukavampaa hienosti uudistetun torimme elävöittämiseksi.

 

<===

Klikkaa, katso, tulosta ja jaa
Läkkitorin kirppis-mainosta!

 

Seuraa ilmoittelua myös facebookissa.

 

Myyjänä Lepuskin kirppareille osallistuminen on helppoa: Lepuskin kirppareiden myyntipaikat ovat maksuttomia ja ne saa valita saapumisjärjestyksessä. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Ota oma myyntialusta mukaan. Järjestäytyminen paikoille alkaa kello 9.00. Seuran puolelta on paikalla henkilöt ohjaamassa paikoille järjestäytymistä Jokainen siivoaa oman myyntipaikkansa eikä kirpparialueelle saa jättää myymättä jääneitä tavaroita.

 

Lisäkädet tapahtuman mainostamisessa ovat myös tervetulleita. Levitäthän osaltasi mainosta ja kerro kirppareista kavereillesikin.

 

Lisätietoja: seura@lepuski.fi