Kutsu Leppävaara-seuran vuosikokoukseen

 

10.04.2023

 

Leppävaara-seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 25.4.2023 klo 18 alkaen Albergan kartanon flyygelisalissa 
(os. Sokerilinnankatu 7, 02600 Espoo). Kokoustarjoilu alkaa klo 17.30. Kahvin/teen kanssa tarjoamme uunituoreita kanelipullia.

 

Ennen sääntömääräisiä asioita Arja Salmi kertoo Espoon uuden yleiskaava 2060 laadinnasta ja Suur-Leppävaaran yhdistysten yhteistyöstä siihen vaikuttamiseksi. Lisäksi kuullaan lyhyt tietoisku Lepuski 2.O-ideakilpailusta radan pohjoispuolisen keskuksen kehittämiseksi.

 

Sääntöjen määrääminä asioina kokouksessa käsitellään ja vahvistetaan seuran toimintakertomus ja tilinpäätös edelliseltä vuodelta 2023 sekä toiminta- ja taloussuunnitelmat vuosille 2023–2024. Kokouksessa valitaan myös toimihenkilöt eli puheenjohtaja ja uudet johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle.

Lisäksi esityslistalla on johtokunnan valmistelema esitys seuran sääntöjen muuttamisesta. Sääntöihin on tarkoitus lisätä uudet kohdat  jäsenen erottamisesta (5§) ja kokoukseen osallistumisesta etänä (7§). Samalla  tehdään muita teknisluonteisia tarkistuksia.

 

Kokouksen esityslistan, johon käsiteltävät asiakirjat on linkitetty löydät täältä.

 

Halutessasi voit osallistua kokoukseen myös etänä. Ilmoittaudu sitä varten viimeistään lauantaina 22.4.2023 joko sähköpostilla osoitteeseen jasenasiat@lepuski.fi tai soittamalla seuran numeroon 0500 675 387. Ilmoittautuneille lähetetään liittymislinkki kokoukseen kokousta edeltävänä maanantaina.

 

Kokouksessa voit myös ostaa seuran julkaisemia mainioita historiakirjoja edulliseen vuosikokoustarjoushintaan: Leppävaaran alkukoti (20 €), Leppävaaran kronikka 2022
(25 €) ja molemmat yhdessä (40 €).

Muistathan myös maksaa vuoden 2023 jäsenmaksun, se on tärkeä tuki seuran toiminnalle. Jollet vielä ole seuran jäsen, niin ehdit hyvin liittyä mukaan maksamalla jäsenmaksun netissä. Seuran jäsenmaksu on vain 15 euroa.

 

Tervetuloa mukaan vuosikokoukseen!

 

Johtokunta