Klikkaamalla kuvia isommaksi!

Etäinfo Mäkkylänkujan puukerrostaloalueen kaavaehdotuksesta 16.12.2021 klo 17–19

 

29.11.2021

 

Kaupunkisuunnittelukeskus kutsuu asukkaita ja muita kiinnostuneita kaavainfoon Mäkkylänkujalle rakennettavasta puukerrostaloalueesta. Tilaisuus toteutetaan etänä (Teams) 16.12.2021 klo 17–19.


Tilaisuudessa esitellään ehdotusvaiheessa olevan asemakaavan sisältöä ja korttelisuunnitelmaa sekä avataan uudistuksen taustoja. Asukkaita askarruttaneita liikenteen kysymyksiä sekä alueelta poistuvan pallokentän kohtaloa käydään myös läpi. Samalla kootaan yhteen asukkaiden näkemyksiä kaavaehdotuksesta.


Kaavaehdotusta on muutettu luonnosvaiheen jälkeen vastaamaan paremmin asukkaiden toiveita: Rakentamisen kokonaismäärää on kevennetty ja sen painopistettä siirretty kauemmaksi pientaloista.


Paikalla kaavan sisältöjä valottamassa ja kysymyksiin vastaamassa ovat ainakin vastuuvalmistelija Jukka Anttila, Leppävaaran alueen projektinjohtaja Mika Rantala, liikennesuunnittelija Kati Vuorinen sekä korttelisuunnitelmaa rakennuttaja Skanskalle laativa arkkitehti Jaakob Solla. Espoon kaupunkisuunnittelulautakuntaa tilaisuudessa edustaa valtuutettu Auli Elolahti.


Kuvat: Arkkitehtitoimisto Konkret


Pääset liittymään tilaisuuteen suoraan tästä linkistä


Lisätietoja:
Mäkkylänkujan kaavoituksen verkkosivut

Etäasukastilaisuus Facebookissa