Monikonpuron uintimestaruuskilpailut
1.4.2022

 

(01.04.2022)

 

Tervetuloa

Monikonpuron ensimmäisiin uintimestaruuskilpailuihin

1.4.2022 klo 17.

 

Lähtö Leppävaaran urheilupuiston jalkapalloharjoituskenttien länsipuolelta. Maali on Sellon Ratsutorilla.

Katso kilpailukartta tästä!

 

Sarjat: rasvaprosenttien mukaan.
Aikarajoitus: Pitää saapua maaliin ennen Raittikarnevaaleja (3.9.2022).
Palkinnot: Vain kilpailun voittaja sarjoittain saa Mestari-mitalin.
Kaikki muut osallistujat saavat osallistumisdiplomin.

Osallistumismaksu: Kilpailuun osallistuminen ei maksa todellakaan mitään,
korkeintaan ja vain ainoastaan korkeintaan oman maineen menetyksen.

 

Ilmoittautuminen hyvissä ajoin huomiota herättämättä paikanpäällä. Uintisuoritus tapahtuu omalla vastuulla, samalla pakkasesta ja maisemista nauttien, reitiltä poikkeamatta – vaikka mieli tekisi. Uima-asu on vapaa, mutta pakollinen. Heh heh. Kilpailijoiden on otettava huomioon, että jossain kilpailumatkan varrella saattaa olla kylkinaarmuuntuminen tai vatsapohjakosketus mahdollista. Kilpailusuorituksen aikana ei sorsia, ei sillejä eikä taimenia kiusata!

 

Kilpailu suoritetaan lähtötelineiltä lähtien väliaikalähtönä kaksi kilpailijaa aina samanaikaisesti. Kehokontaktia ei kylmähkössä kevätpurovedessä sallita eikä myöskään minkäänlaista epämääräistä tai moukkamaista kuravedenlaatuargumentointia hyväksytä.

Kilpailut ovat avoimet kaikille suur-leppävaaralaisille kehyskylän nimestä riippumatta. Tähän vaativaan matkamassauintitapahtumaan toivotaan runsasta osallistumista. Monikonpuron varrelle toivotaan myös monta äänekkäästi taputtavaa kannustajaa, kuten myös Sellon Ratsutorille, kun uimarit putkahtavat Monikonpuron putkesta maaliin.

 

Nämä ensimmäiset hiilineutraalit Monikonpuron uintimestaruuskilpailut oli tarkoitus alunperin järjestää vasta elokuussa, mutta ne piti pikaisesti siirtää kevääseen, koska elokuussa vedenpinta on mahdollisesti niin matalalla, että uimarit olisivat voineet kohtalokkaasti törmätä Monikonpuron taimeniin. Eli siirto keväälle tapahtui sivistyksellisen puhtaasti luonnonsuojelutarkoituksessa.

 

Monikonpuron uintimestaruuskilpailut ovat osa Espoo kiikkuu -yhteisöä ja
myös osa Espoo-marinaa (lähetä palautetta).

 

Järjestäjänä toimii Leppävaaraan juuri perustettu uusi hiihtoseura LepuSki.