Puistokirppareille pääsee taas!

 

15.05.2015

 

Leppävaara-seuran suosittuja ja ilmaisia puistokirppiksiä jatketaan neljättä vuotta Alberganesplanadilla. Kirppiksiä pidetään kerran kuussa ja kauden avaus on lauantaina 23.5. klo 9-14. Kesän muut kirppislauantait ovat 13.6., 4.7., 15.8. ja 19.9..

 

Tervetuloa ostamaan ja myymään!

 

Tulosta 23.5.2015 Puistokirppismainos

 

Tulosta 13.6.2015 Puistokirppismainos

 

Tulosta 04.7.2015 Puistokirppismainos

 

Tulosta 15.8.2015 Puistokirppismainos

 

Tulosta 19.9.2015 Puistokirppismainos


Mainoksia saa mieluusti levittää!

 

Liity mukaan Facebookissa!

 

Ohjeita myymään tuleville:
Myyntipaikat saa valita saapumisjärjestyksessä. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Leppävaara-seurasta on paikalla henkilöitä ohjaamassa paikoille järjestäytymistä. Tuo mukanasi oma pöytä, viltti tai muu myyntialusta. Huolehdithan kirppareiden päätteeksi, että jälkeesi ei jää mitään puistoon kuulumatonta tavaraa. Kaikki omat ylimääräiset tavarat tulee kuljettaa pois.

 

Puiston kulmalle saa ajaa autolla tavaroita roudatessa, mutta autoja ei saa jättää puistoon. Kukin huolehtii itse autonsa paikoituksesta, Leppävaara-seuralla ei valitettavasti ole mahdollisuutta osoittaa vapaita parkkipaikkoja alueelta.

 

Alueella ei ole myöskään yleistä vessaa. Tiedoksi myös, että puistossa olevan kahvila on tällä hetkellä suljettu.

 

Haluatko tulla mukaan kirppareiden järjestäjärinkiin?


Kirpparilauantaisin tarvitaan paikan päällä vastuuhenkilöitä katsomaan perään, että kaikki sujuu niin kuin pitää ja että alue jää siistiksi tapahtuman jälkeen. Lisäkädet tapahtuman mainostamiseeen ovat myös tervetulleita. Ota yhteyttä seura@lepuski.fi

 

Katso 24.5.2014 Puistokirppiskuvia!