Raittikarnevaalit palaa juurilleen!

 

24.07.2015

 

Torstaina 3.9.2015 klo 10 alkaen Espoo ja Leppävaara sonnustautuu jälleen aurinkoisin tunnelmin Raittikarnevaaleille! Iloisesti ja juhlavasti vietetään 24. Raittikarnevaaleja perinteisellä paikalla Kauppakeskus Gallerian edessä olevalla uudistetulla Läkkitorilla ja Leppävaaranraitilla.

 

Leppävaara-seura ry toivottaa Raittiskansan, esiintyjät, yhteistyökumppanit ja paikanvaraajat tervetulleiksi juhlahumuun! Toivomme että kaikille tulee oikein hyvä ja riemuisa päivä!


Raittikarnevaalit® on Leppävaara-seura ry:n mieluinen tapahtuma, jonka seura järjestää paikallisten yhteistyökumppaneiden ja Espoon kaupungin tuella sekä paikkamyynnistä saaduilla varoilla.

 

Asukkaiden Leppävaara

 

Raittikarnevaalit 2015 tarjoaa jälleen maineikkaita esityksiä Läkkitorin lavalla, torikuntoilua, paikallisen harrastus- ja yhdistystoiminnan esittelyjä, yrittäjien tietoiskuja sekä Raitin täydeltä iloista ja perinteistä markkinahumua. Suunnista Raittia pitkin päästä päähän siis useammankin kerran! Raitilla kaikki muutkin ovat!

 

Raittiselämyksiä!

 

Tule mukaan poimimaan Raittiselämyksiä ja tekemään niitä! Raittislava tarjoaa taas kerran upeaa ilmaisohjelmaa. Jäätelökesä päättyy syksyyn kuumasti, kun lavalle nousevat Maarit ja Sami Hurmerinta. Päivän ja illan aikana lavalla esiintyy myös Stadin juhlaorkesteri, Satin Circus sekä muita loistavia laulajia ja muusikoita.

Katso koko päivän ohjelma lavalla.

 

Humua Raitilla:

 

Uuden "Valtatien varrelta" -kirjan ennakkomyyntiä Raittiksella klo 10-21.

 

Askartelu- ja legotyöpaja lapsille Galleriassa klo 10–20.

 

Raitin yläosassa Vermon Ravinuoret tarjoaa klo 16-20 Hippoksen talon luona poniajelua.

 

Raittiksen Kirjastoautopysäkki: Huippusuosittu Kirjastoauto Välkky Leppävaaranraitilla klo 16–20!

 

Leppävaaran VPK:n paloauto on ihasteltavana Kauppakeskus Gallerian ja Konstaapelinkadun välissä klo 18–21!

 

... ja sitä perinteistä markkinahumua!