Mistä löydän tietoa Leppävaaran kaava- ja kaupunkiympäristöhankkeista?

 

02.01.2023

 

Leppävaaran kaupunkiympäristössä on vuosittain vireillä kymmeniä suunnittelu- ja rakentamishankkeita. Pyrimme Leppävaara-seurassa pysymään ajan tasalla ja tiedottamaan tärkeimpien hankkeiden nähtävilläoloista, asukastilaisuuksista ja mahdollisuuksista vaikuttaa suunnittelun eri vaiheissa. Aktiiviset asukkaat voivat itsekin helposti hakea tietoa ja näin seurata, mitä omassa asuinympäristössäsi tapahtuu.

 

Ohessa muutamia vinkkejä omatoimiseen tiedon hakuun.

 

Kaupunkiympäristön tilattava uutiskirje

 

Tilattava uutiskirje korvaa vuoden 2023 alusta lähtien yhdistyksille aiemmin lähetetyt sähköpostiviestit, joilla kaupunki on tiedottanut kaupunkiympäristön ajankohtaisista asioista. Uutiskirjeen sisältö on nyt huomattavasti kattavampi kuin kaupungin aiempi tiedotus tilaisuuksista.
 
Tilattava uutiskirje sisältää tiedot

– tärkeimmistä hankkeista, tilaisuuksista ja uutisista
– oman alueesi hankkeiden nähtävilläoloista, jolloin on hyvä aika vaikuttaa
– oman alueesi hyväksytyistä kaavoista
– alueesi asukastilaisuuksista ja kaupunkisuunnittelun uutisista

 

Tilaa uutiskirje täältä.

 

Muita hyödyllisiä tietolähteitä ja linkkejä

 

Leppävaaran ajankohtaisista kehityshankkeista keskustellaan Leppävaaran projektinjohtaja Mika Rantalan pitämissä ja kaikille avoimissa Tehtävä Leppävaarassa -asukastapaamisissa, jotka ovat yleensä torstaisin klo 17-18 verkossa noin reilun kuukauden välein. Tapaamisista ja niissä käydyistä keskusteluista tiedotetaan
Tehtävä Leppävaarassa -facebookryhmässä.


Vireillä olevaa kaavoitusta koskevat tiedot löytyvät kootusti kaupungin verkosta Leppävaaran kaavoitus -nimisellä sivustolla.

 

Aluekohtaiset tiedot vuoden 2023 kunnallisteknisistä investoinneista löydät kaupunkitekniikan sivustolta. Leppävaaran osalta aineistosta on tehty lyhyt esittely 30.12.2022 tällä sivustolla julkaistussa uutisessa.