Uskaltaako Raittikarnevaaleille tulla?

 

07.09.2021

 

Pääkaupunkiseudun koronarajoituksia on lievennetty ja hallitus suunnittelee rajoitusten purkua. Mutta ei korona ole vielä mihinkään hävinnyt ja moni kysyy:

Uskaltaako Raittikarnevaaleille tulla?


Leppävaara-seuran vastuulla on Läkkitorin lavan ja Estradan lavan ohjelmien tuotanto ja niiden katsomotilojen terveysturvallisuus. Toteutamme Karnevaalit noudattaen tarkoin
viranomaisten voimassa olevia määräyksiä ja ohjeita ja olemme konsultoineen Espoon tartuntatautilääkäriä karnevaalien järjestelyistä. Tori- ja markkinakaupan palvelukeskus TMK on alan ammattilainen ja se vastaa markkinamyynnin terveysturvallisuudesta.


Läkkitorin ohjelma-alue jaetaan kahteen lohkoon, lavan ja katsomon väli eristetään huomionauhalla ja katsomon penkit sijoitetaan riittävien etäisyyksien päähän toisistaan.
Estradan lavan edusta on samoin rajattu katsomoalueesta ja molemmilla ohjelma-alueilla järjestyksenvalvojat valvovat myös koronaohjeiden noudattamista. Olemme ohjeistaneet artisteja siten, että fanitapaamiset, selfiet ja nimmarien jaot jäävät seuraaville karnevaaleille.


Ohjeemme yleisölle on lyhyesti:

Tule terveenä, käytä maskia, mikäli mahdollista ja huolehdi käsihygieniasta

(ohjelma-alueella on käsidesipisteitä) sekä pidä kohtuullista etäisyyttä muihin katsojiin.
 

Näin varmistamme yhdessä kaikille mahdollisimman turvallisen ja elämyksellisen karnevaalikokemuksen. Tervetuloa!”
 
Kuva: Markku Salmi