Suur-Leppävaaran asukasfoorumit ovat olleet suosittuja ja keränneet usein kirjaston ala-aulan täyteen väkeä kuulemaan kaupungin suunnitelmista, kuvassa asukasfoorumi 1.3.2017.

Uudet asukasfoorumit

20.01.2018

 

Suur-Leppävaaran asukasfoorumia valmistelemaan haetaan parhaillaan uutta työryhmää kaudelle 2018-2020. Leppävaara-seura toimi foorumien valmisteluryhmässä aktiivisesti edellisellä kaudella, mutta ei ole enää jatkamassa asukasfoorumissa, koska nykyisessä mallissa toiminta on enimmäkseen ollut yksisuuntaista kaupungin oman tiedotustoiminnan tukemista. Sen sijaan seura haluaa keskittää voimavaransa uuteen kehitteillä olevaan toimintaan, jossa pyritään parantamaan asukkaiden vaikutusmahdollisuuksia, niin että vuorovaikutus olisi enemmän kaksisuuntaista: asukkailta kaupunkiin ja kaupungillta asukkaisiin päin.

 

Leppävaara-seura on tänään lähettänyt kaupungin foorumitoimintaa koordinoivalle ryhmälle ilmoituksen, että se ei ole nyt osallistumassa uusien foorumien valmisteluun. Ilmoituksen on allekirjoittanut myös kolme muuta suuralueemme kaupunginosayhdistystä: Perkkaa-Vermo ry, Leppäsillan omakotiyhdistys ja Kilo-seura.