K-Supermarket Leppävaara Galleriassa on vuoden Valopilkku

30.11.2019

Lepuski uusin Valopilkku julkistettiin tänään 30.11.2019 Läkkitorilla joulukauden avauksessa. Vuoden 2019 Leppävaaran Valopilkku on kauppias Ilkka Kärkkäinen ja

K-Supermarket Leppävaara henkilökuntineen.


Vuotuisella Valopilkun valinnalla Leppävaara-seura haluaa kiinnittää huomiota kaupunkielämän viihtyisyyteen ja palkita henkilöitä, yhteisöjä tai ilmiöitä, jotka ovat edesauttaneet myönteistä kaupunkielämää Leppävaarassa. Valinta julkaistaan aina näin vuoden pimeimpään aikaan.


Perusteluissa seura kiittää K-Supermarket Leppävaaran laajaa ja hyvää tuotevalikoimaa, siistiä ja tuoretta hevi-osastoa, toimivaa palvelutiskiä, aitoa pyrkimystä kestävään kehitykseen sekä erinomaista kauppiasta ja aina ammattitaitoista ja ystävällistä henkilökuntaa. Ne ovat taanneet K-Supermarket Leppävaaralle pysyvän sijan pohjoisleppävaaralaisten asiakkaiden omana kauppana.


Valinta oli nyt järjestyksessä 19. Leppävaaran ensimmäinen Valopilkku-valinta tehtiin vuonna 2000. Kaikki Lepuskin Valopilkut aiemmilta vuosilta löytyvät täältä.


Valinta julkistettiin Lepuskin Joulu -tapahtumassa, jossa laulettiin yhdessä joululauluja ja leikittiin torin joulukuusen ympärillä sekä nautittiin Leppävaara-seuran tarjoamaa glögiä ja makoisia ruispiparkakkuja.


Katso kuvakooste.

 

Katso video.