Gallerian ja Espan joulukuuset Leppävaaran uudet Valopilkut 2015

 

29.11.2015

 

Leppävaaran uusimpina Valopilkkuina tuikkivat tänä vuonna kaksi isoa joulukuusta. Toinen – kaupungin toimittama kuusi - näkyy komeasti Alberganespan puistokäytävää pitkin Sellon kauppakeskukseen asti. Se on ilahduttanut leppävaaralaisia jo viidettä vuotta. Toinen kuusi koristaa nyt ensimmäistä kertaa uudistunutta Läkkitoria. Gallerian kuusi juhlistaa samalla Leppävaaran Gallerian 30-vuotisjuhlia. Läkkitorille on jo vuosien ajan toivottu omaa kuusta tuomaan joulutunnelmaa.

 

Vuotuisella Valopilkun valinnalla Leppävaara-seura haluaa kiinnittää huomiota kaupunkielämän viihtyisyyteen ja palkita henkilöitä, yhteisöjä tai ilmiöitä, jotka ovat edesauttaneet myönteistä kaupunkielämää Leppävaarassa. Valinta julkaistaan aina näin vuoden pimeimpään aikaan. Leppävaara-seuran vuosittain tekemä valinta oli nyt järjestyksessä viidestoista Leppävaaran Valopilkku. Tunnustus luovutettiin saajilleen Lepuskin Joulu -tilaisuudessa Läkkitorilla 28.11.2015.

 

Espan joulukuusi on Leppävaara-seuran valintaperustelujen mukaan jo vuosia ilahduttanut asukkaita ja ohikulkijoita Alberganesplanadilla, kirsikkapuiston kävelytien visuaalisena päätepisteenä. Komea joulukuusi pehmentää kaupunkikuvaa ja tuo valoa pimeimpään vuodenaikaan. Espan joulukuusen Valopilkku-tunnustuksen otti vastaan puistotyönjohtaja Nelly Korhonen Espoon kaupunkitekniikan Viherylläpidosta.

 

Gallerian kuusen osalta seura toteaa, että Läkkitori on vastavalmistuneen peruskorjauksen myötä muuttunut Pohjois-Leppävaaran tyylikkääksi olohuoneeksi. Joulukuusi keskellä toria luo iloa ja valoa vuoden pimeimpään aikaan ja antaa lupauksen torin uudesta elämästä. Tunnustuksen vastaanotti Leppävaaran Gallerian toimitusjohtaja Pertti Myllymäki.

 

Katso aiemmat Valopilkut täältä!

 

Katso myös Ralf Holmin slideshow!