Vuosikokous 10.4.2017 Sellon kirjastolla

26.03.2017

 

Tervetuloa Leppävaara-seuran vuosikokoukseen ma 10.4.2017 kello 17.30 alkaen Sellon kirjaston ala-aulaan. Kahvia ja pientä syötävää on tarjolla jo puolta tuntia ennen ja siinä on aikaa myös maksaa jäsenmaksusi tai liittyä seuran jäseneksi, jollet jo ole. Kokous alkaa mielenkiintoisella esityksellä kadunnimistä, miten ne syntyvät, ja näin Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi kuullaan taiteilijoista ja vaikuttajista Leppävaaran nimistössä. Kaupungin nimistötutkija Sami Suviranta kertoo ja vastaa yleisön kysymyksiin.


Tämän jälkeen pidetään yhdistyksen sääntömääräinen vuosikokous, jossa päätetään yhdistyksen toiminnasta sekä valitaan puheenjohtaja ja johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle. Leppävaara-seura on monessa mukana ja tekee laajaa yhteistyötä alueella. Tule mukaan kuulemaan lisää, keskustelemaan ja osallistumaan. Kokouksen esityslista, toimintakertomus sekä toimintasuunnitelma ja talousarvio löytyvät linkeistä. Vuosikokouksen asiakirjoja on jaossa paikanpäällä.

 

Olet saanut jo aiemmin postissa tilisiirtolomakkeen vuoden 2017 jäsenmaksuasi varten. Muistathan maksaessasi käyttää laskussa olevaa viitenumeroa. Jäsenmaksu on 15 euroa henkilöjäseneltä ja 60 euroa kannattajajäseneltä. Halutessasi voit hoitaa maksusi paikanpäällä käteisellä ennen kokousta, ja samalla kätevästi tarkistaa jäsenyytesi ja yhteystietosi. Jollet vielä ole jäsen, ehdit hyvin liittyä paikanpäällä.

 

Kaikille jäsenille lähetetään kutsu vuosikokoukseen jäsenkirjeessä.