Tervetuloa vuosikokoukseen
tiistaina 10.4.2018

27.03.2018

 

Leppävaara-seuran vuosikokous pidetään tiistaina 10.4.2018 kello 17.30 alkaen Leppävaaran Elä ja asu -seniorikeskuksen ruokasalissa (osoite: Säterinkatu 3). Tarjolla on kahvia ja pullaa jo puolta tuntia ennen ohjelman alkamista.

 

Kokouksen aluksi lahjoitamme Leppävaaran Elä ja asu -keskukselle seuran julkaisemia historiakirjoja ja kuulemme lyhyen tietoiskun talon toiminnasta. Kirjalahjoitus on osa seuran kolmekymppisiä, jolloin päätimme lahjoittaa 30 kpl "Valtatien varrelta"-kirjaa suuralueemme palvelu- ja hoitokodeille. Lisäksi keskustelemme toimintasuunnitelmaamme kirjatusta tavoitteesta "Leppävaaran rakennettu ympäristö on esteetöntä ja vuorovaikutukseen kannustavaa". Mitä tavoite edellyttää Leppävaara-seuran toiminnassa? Seuran jäsen Olli Lehtonen alustaa keskustelua.

 

Noin kello 18.30 siirrytään käsittelemään sääntömääräiset vuosikokousasiat. Listalla on mm. puheenjohtajan ja johtokunnan jäsenten valinta erovuoroisten tilalle. Leppävaara-seura on monessa mukana ja tekee laajaa yhteistyötä alueella. Tule mukaan kuulemaan lisää, keskustelemaan ja osallistumaan. Kokouksen asiakirjat: asialistan, toimintakertomuksen ja toimintasuunnitelman löydät linkeistä. Asiakirjoja on jaossa myös paikan päällä.

 

Kaikille jäsenille on postitettu kutsu kokoukseen jäsenkirjeellä. Jollet vielä ole seuran jäsen, niin ehdit vielä hyvin liittyä mukaan joko netissä tai kokouksen aluksi maksamalla jäsenmaksusi käteisellä. Seuran jäsenmaksu on vain 15 euroa. Varaa tasaraha.

 

Nähdään vuosikokouksessa!