Kutsu vuosikokoukseen

24.03.2019

 

Tervetuloa Leppävaara-seuran vuosikokoukseen maanantaina 8.4.2019 Ruusutorpan koulun auditorioon (osoite: Leppävaarankatu 24-26). Kokous alkaa koulun auditoriossa

klo 17.30. Kahvia ja ihanaa kotileivottua pullaa on sitä ennen tarjolla koulun ruokalassa

klo 17 alkaen. Tue kestävää kehitystä ja ota oma kahvikuppi mukaan!

Ennen sääntömääräisiä asioita tutustumme Monikonpuroon ja sen taimeniin ja niiden elinolojen parantamiseen. Vieraanamme on Henrik Kettunen Pro Monikonpuro -liikkeestä. Hän kertoo ja vastaa kysymyksiin. Viimeistään klo 18.30 siirrymme sääntömääräisen vuosikokouksen asioihin eli valitsemaan puheenjohtajaa ja johtokunnan jäseniä erovuoroisten tilalle sekä päättämään tulevasta toiminnasta. Kuulemme myös vuoden 2018 toiminnan kohokohdista ja vahvistamme tilinpäätöksen.

Tule mukaan kuulemaan lisää, keskustelemaan ja osallistumaan. Kokouksen esityslistan, toimintakertomuksen, tuloslaskelman ja toimintasuunnitelman ja talousarvion löydät linkeistä lepuski.fi -sivustolta.

 

Kaikille jäsenille on lähetetty kutsu kokoukseen jäsenkirjeellä, johon on koottu myös tiivis paketti seuran kuluneesta vuodesta ja lähiajan toiminnasta. Jollet vielä ole seuran jäsen, niin ehdit vielä hyvin liittyä mukaan joko netissä tai kokouksen aluksi maksamalla jäsenmaksusi käteisellä. Seuran jäsenmaksu on vain 15 euroa. Varaathan tasarahan.


Nähdään vuosikokouksessa!