Leppävaara-seuran vuosikokous
pidetään tänäkin vuonna etänä

 

25.03.2021

 

Leppävaara-seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään 27.4.2021 klo 17.30 etäkokouksena Albergan kartanolta. Nykyisten koronasäädösten vuoksi ei kokouspaikalle voi valitettavasti kukaan järjestäjien lisäksi tulla. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat kuten seuran toimintakertomus ja tilinpäätös edelliseltä vuodelta sekä toiminta- ja taloussuunnitelma 2021–2022. Kokouksessa valitaan puheenjohtaja ja uudet johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle. Kokouksen esityslista löytyy täältä.


Kokouskutsu, osallistumisohjeet ja tiedot kuluvan vuoden jäsenmaksun maksamista varten lähetetään nykyisille jäsenille sähköpostilla. Niille, joiden sähköpostiosoitetta ei ole tiedossa saavat kirjeen postissa. Jos haluat liittyä seuran jäseneksi ennen kokousta, niin katso ohjeet täältä!

 

Kokouksen aluksi Markku Salmi kertoo seuran uudesta historiakirjahankkeesta ja Leppävaaran kivikauden asutuksesta. Seura organisoi arkeologiset yleisökaivaukset urheilupuiston alueella ja niistä on lupa odottaa mielenkiintoisia löytöjä.