Tule seuran vuosikokoukseen huhtikuussa Albergan kartanolle

 

12.03.2023

 

Leppävaara-seuran sääntömääräinen vuosikokous pidetään tiistaina 25.4.2023 klo 18 alkaen Albergan kartanon flyygelisalissa (osoite Sokerilinnantie 7). Varaathan päivämäärän jo allakkaasi.

 

Varsinainen kutsu kokoukseen lähetetään kaksi viikkoa ennen kokousta, johon mennessä sääntömääräiset asiakirjat löytyvät verkkosivuiltamme. Kokoukseen on myös mahdollista osallistua etänä, mutta kannattaa tulla paikalle, sillä luvassa on kahvi-/teetarjoilu ja ihanaa kotitekoista pullaa. Lisäksi voit ostaa seuran julkaisemia mainioita historiakirjoja edulliseen vuosikokoustarjoushintaan: Leppävaaran alkukoti (20 €), Leppävaaran kronikka 2022 (25 €) ja molemmat yhdessä (40 €). Kirjojen lyhyen esittelyn löydät täältä.

 

Kokouksen aluksi on luvassa myös lyhyt tietoisku Espoon uudesta yleiskaavasta ja sitä varten käynnistetystä asukasyhteistyöstä Suur-Leppävaaran yhdistysten kesken.

Tiedot vuoden 2023 jäsenmaksua varten lähetetään viikolla 11, joten tarkkailethan postiasi. Jäsenmaksut ovat tärkeitä seuran toiminnan rahoittamisessa. Jollet vielä ole seuran jäsen, niin ehdit hyvin liittyä mukaan maksamalla jäsenmaksun netissä. Seuran jäsenmaksu on vain 15 euroa.

 

Nähdään vuosikokouksessa!