Haluatko järjestyksenvalvojakortin?

 

11.12.2013

 

Leppävaara-seura järjestää Raittikarnevaaleja ja muita yleisötilaisuuksia, joihin tarvitaan ns. kortillisia järjestyksenvalvojia. Järjestyksenvalvojakortin saa suorittamalla 32 tunnin mittaisen peruskurssin. Leppävaara-seura maksaa kurssimaksun, jos sitoudut ilman korvausta toimimaan järjestyksenvalvojana ainakin kahdessa seuran tilaisuudessa. Kortti on voimassa enintään 5 vuotta, jonka jälkeen kortin voimassaoloa voi jatkaa osallistumalla 8 tunnin mittaiseen kertauskoulutukseen.

 

Keskusjärjestömme eli Espoon kaupunginosayhdistysten liitto (EKYL) järjestää tammi-helmikuussa järjestyksenvalvojan perus- ja kertauskoulutuksen. Koulutus on suunnattu ensisijaisesti kaupunginosayhdistysten jäsenille, mutta mikäli ryhmään jää tilaa, myös ulkopuoliset voivat osallistua. Kummallekin kurssille otetaan 15 ensiksi ilmoittautunutta. Kouluttajana toimii Juhani Hätönen.

 

Peruskurssin ajankohdat ovat seuraavat:

 

To 30.1. klo 17–21
Su 2.2. klo 9–17
Ti – to 4.-6.2. klo 17–21
La 8.2. klo 9–17

 

Kertauskurssi pidetään yksipäiväisenä su 9.2. klo 9-17.

 

Peruskurssin hinta on EKYLin jäseniltä 100 € ja ulkopuolisilta 130 €.


Kertauskurssin hinta on EKYLin jäseniltä 70 € ja ulkopuolisilta 100 €. EKYL järjestää kevättalvella järjestyksenvalvojan perus- ja kertauskurssin, jos kiinnostusta löytyy. Mikäli yhdistys järjestää yleisötilaisuuksia, kannattaa jäsenistöstä ehdottomasti löytyä kortillinen järjestyksenvalvoja: Poliisi on jäsenyhdistyksiltä kuullun mukaan ryhtynyt viime vuosina aktiivisemmin vaatimaan järjestyksenvalvojien läsnäoloa erilaisissa yhdistysten tilaisuuksissa.

 

Molemmat kurssit pidetään Leppävaarassa: Parkvillassa (osoite: Parkvillanpolku 4). Sitova ilmoittautuminen Arja Salmelle vuoden loppuun mennessä (arja.salmi@lepuski.fi). HUOM! Kurssit järjestetään vain, mikäli kurssille tulee vähintään 5 ilmoittautunutta.

 

Mainitse ilmoittautuessasi tai muita ilmoittaessasi seuraavat tiedot: osallistujan koko nimi ja osallistujan sähköpostiosoite.