Karnevaalikivaa lapsille 12.9.2020 Leppävaarassa

 

28.06.2020

 

Leppävaaran Raittikarnevaalit & Suurmarkkinat 2020 tarjoavat hienon kattauksen hyvää ohjelmaa ja hauskaa tekemistä lapsille ja lapsiperheille. Vai mitä sanot tästä: Maltti ja Valtti, teeveestä tutut liikennepuistokonstaapelit, parkkeeraavat itsensä Läkkitorin lavalle ja heillä taatusti homma hanskassa. Mimmien luomusoundia soittava musiikkiteatteriduo on sekin hauskuttanut lapsia telkkarissa, näyttämöillä ja nyt Raittikarnevaaleilla. Eikä tarjonta tähän lopu. Mimi tulee Kuku-leijonansa kanssa Lepuskiin ja he vetävät lavantäydeltä rakastettua Lockenlollia! Leipurinkujan ja Leppävaaranraitin kulmauksessa sijaitsevan Estradan lavan ohjelma on tällä hetkellä työnalla. Se tulee vielä täydentämään tarjontaa. Ota yhteyttä karnevaalien tuottajaan Viivi Pennaseen, viivi.pennanen(at)humak.fi, jos haluat tarjota jotan mukavaa tekemistä lapsille.


Raitilla päivystävät paloauto, poliisiauto ja kirjastoauto ja Suurmarkkinoiden tivoli sekä pomppulinna odottavat pikkuisia ilonpitäjiä. Markkinakauppiaiden myyntipöydät tarjoavat makeaa suuhunpantavaa jokaiseen makuun.


Kannattaa siis ehdottomasti tulla lauantaina 12.9.2020 klo 9-18 Leppävaaran Raittikarnevaaleille ja Suurmarkkinoille. On tietenkin mahdollista, että koronaepidemia lähtee toiselle kierrokselle ja kaikki hauska jouduttaisiin peruuttamaan. Mutta nyt näyttää hyvältä ja karnevaalivalmistelut ovat täydessä vauhdissa. Seuraa tilanteen kehittymistä ja ohjelman täydentymistä täältä ja osoitteesta www.raittikarnevaalit.fi.