Vieläkö löytyy paikkoja rakentaa Leppävaarassa?

 

08.02.2015

 

Kaupunkisuunnittelijoiden työpöydillä liikkuu parhaillaan monia suunnitelmia Leppävaaraan ja uusia on koko ajan tulossa lisää. Vieläkö täällä  löytyy paikkoja rakentaa uusia asuntoja ja työpaikkoja? Miten asukkaat voivat vaikuttaa suunnitteluun? Nämä asiat ovat keskiössä keskiviikkona 11.2. kello 18 Sellon kirjaston ala-aulassa järjestettävässä Asukasfoorumissa.

 

Paikalla olevia kaupunkisuunnittelijoita voi nyt suoraan tentata mieltä vaivaavista kaavajutuista. Tilaisuudessa kuullaan varmasti myös kaupungin uudesta työkalusta, jolla on tarkoitus lisätä asukkaiden vaikutusmahdollisuuksia. Leppävaara on pilottialue ja netissä on avattu koekäyttöön kaikille avoin "Tehtävä Leppävaarassa" -niminen virtuaalikaupunkimalli. Se antaa hienot mahdollisuuden surffaila Leppävaaran  näköiskaupungissa ja tutustua kaupungin eri alueille kaavailemiin suunnitelmiin. Näistä voi antaa ohjelmassa suoraan palautetta ja esittää omia näkemyksiä eri alueista ja niiden kehittämisestä.

 

Kannattaa tulla Asukasfoorumiin paikalle kuulemaan lisää näistä uusista vaikutusmahdollisuuksista! Asukasfoorumin järjestää suuralueen yhteinen valmisteluryhmä, jossa Leppävaara-seurankin edustaja on mukana.

 

Järjestää: Suur-Leppävaaran asukasfoorumi