Leppävaaran K-Supermarketin tuotteet
voi ostaa nyt verkosta

 

18.01.2016

 

K-Supermarket Leppävaara on aloittanut ruoan Tilaa ja Nouda -palvelun. Palvelussa asiakas tekee ruokatilauksen verkossa ja noutaa tilaamansa ostokset kaupalta.

 

K-supermarket Leppävaaran verkkoruokakaupan valikoimassa ovat kaikki tuoteryhmät ja kyseisen kaupan lähes koko valikoima. Vain tupakka- ja alkoholituotteet on rajattu pois.

 

Kaupan parkkihallin sisääntulossa ovat opasteet verkkokaupan
asiakkaille varatuille noutopaikoille, jotka sijaitsevat kaupan
pääovien vieressä. Saavuttuaan noutopisteeseen asiakas lähettää tekstiviestin kaupan numeroon ja henkilökunta tuo ruokakassit suoraan autolle. Ostokset maksetaan auton luona korttimaksupäätteellä.

 

– Uskomme verkkokaupan palvelevan hyvin autoilevia asiakkaitamme. Palvelu helpottaa asiakkaidemme elämää arjen kiireiden keskellä. Ostosten keräämisestä veloitamme 4,90 euroa per tilaus ja yli 100 euron tilaukset keräämme veloituksetta, kertoo K-kauppias Ilkka Kärkkäinen.

 

Tilaa ja nouda -tyyppinen ruoan verkkokauppa on lähtenyt hyvin käyntiin Suomessa. Palvelua tarjoaa jo lähes 50 K-ruokakauppaa eri puolilla maata. Verkkoruokakaupan asiakasryhmiä ovat muun muassa lapsiperheet, arjen helppoutta ja vaivattomuutta hakevat kuluttajat, seniorit sekä yritykset.

 

K-supermarket Leppävaaran ruoan verkkokauppa löytyy osoitteesta:
https://www.k-ruokakauppa.fi/k-supermarket-leppavaara

 

Lisätietoja: K-kauppias Ilkka Kärkkäinen, puh. 040 544 0789