Lepuskin kirpparikausi avattiin 12.5.2018 yli 100 myyjän voimin.

Kuva: Timo Haukilahti

Lepuskin kirpparikauden aurinkoinen avaus

14.05.2018

 

Leppävaara-seuran järjestämien Lepuskin kirppareiden uusi kausi avattiin lauantaina Läkkitorilla ihanan aurinkoisissa tunnelmissa ja haitarimusiikilla ryyditettynä. Tori ja raitin alkupää täyttyivät viimeistä paikkaansa myöten, kun mukaan oli tullut reilut sata myyjää.

 

Lepuskin suosittuja ja kaikille avoimia kirppareita järjestetään tänä vuonna kaikkiaan viisi kertaa ja niitä pidetään vuorotellen kahdessa eri paikassa eli Läkkitorilla ja Alberganespan puistossa. Seuraavaksi on vuorossa Alberganespan puistokirpparit lauantaina 26.5.2018. Ennen juhannusta kirppistellään vielä Läkkitorilla la 30.6.2018. Elokuussa on vuorossa puistokirpparit Alberganespalla la 18.8.2018 ja kausi päättyy (sään salliessa) la 29.9.2018 Läkkitorilla.
 
Lepuskin kirpparit ovat jo vakiinnuttaneet paikkansa, sillä Alberganespalla niitä järjestetään nyt jo seitsemättä vuottaan ja Läkkitorillakin jo kolmatta vuottaan. Molemmat paikat tarjoavat kirpputoreille loistavat puitteet. Kirpparit ovat kaikille avoimet, myyntipaikat ovat maksuttomia ja paikan saa valita saapumisjärjestyksessä. Mitään ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Oma pöytä, viltti tai muu myyntialusta pitää olla. Tarkempia ohjeita täältä.

 

Ohessa A4-kirpparimainos (PDF), jonka voi tulostaa ja jota kannattaa levittää.

 

Ads in english

Fleamarket_30.06. and 18.08.2018_english.pdf

 


Kirppareilla on myös oma tapahtumasivu, jota myös kannattaa jakaa.