Puistokirppikset taas Alberganespalla

 

18.05.2014

 

Leppävaara-seura järjestää kaikille avoimia ja maksuttomia puistokirppiksiä jo kolmatta vuotta Alberganespan puistikossa. Tapahtumat ovat olleet hyvin suosittuja. Paikkana toimivat Espan puiston keskellä oleva hiekkakenttä ja puistokäytävien reunat. Lauantaina 24.5.2014 kello 9–13 pidetään tämän vuoden ensimmäiset Puistokirpparit. Muut kirpparilauantait ovat 14.6., 26.7., 23.8. ja 13.9.


Myyntipaikat valitaan saapumisjärjestyksessä. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Leppävaara-seurasta on paikalla henkilöitä ohjaamassa paikoille järjestäytymistä. Jokainen tuo mukanaan oman pöydän tai muun myyntialustan. Tapahtuman jälkeen jokainen huolehtii omalta osaltaan siitä, että puistoon ei jätetä mitään sinne kuulumatonta tavaraa ja että puisto muutenkin jää siistiksi. 24.5. paikalla on siivouspäivän teemaan sopivasti myös jätelava, jonka meille tarjoaa Skanska.


Puiston kulmalle saa ajaa autolla tavaroita roudatessa, mutta autoja ei saa jättää puistoon. Kukin huolehtii itse autonsa paikoituksesta, Leppävaara-seuralla ei valitettavasti ole mahdollisuutta osoittaa vapaita parkkipaikkoja alueelta.


Alueella ei ole yleistä vessaa. Puistossa olevan kahvilan vessoja voi käyttää pientä maksua vastaan.


Tule mukaan järjestäjäporukkaan. Kunakin lauantaina tarvitaan paikalle vastuuhenkilöitä katsomaan perään, että kaikki sujuu niin kuin pitää ja että alue jää siistiksi tapahtuman jälkeen. Samoin julisteiden levitykseen tarvitaan porukkaa. Ota yhteyttä seura@lepuski.fi


Tulosta Puistokirppismainos


Liity mukaan Facebookissa

 

Katso 24.5.2014 Puistokirppiskuvia

Tervetuloa mukaan!