Tervetuloa vuosikokoukseen
5.4.2016 klo 17.30

 

20.03.2016

 

 

Leppävaara-seuran vuosikokous pidetään tiistaina 5.4.2016 klo 17.30 alkaen Ruusutorpan koululla. Kahvia on tarjoilla koulun ruokalassa jo kello 17.

 

Ennen sääntömääräisiä asioita kuulemme ajankohtaisista projekteista Lepuskin kaunistamiseksi. Saamme vierailijaksi kaupunkimuotoilija Niko Riepposen Kaupunkitekniikan keskuksesta (Kakesta). Hän tulee kertomaan kaupungilla juuri käynnistyneestä suunnitelmasta Leppävaaran aseman alikulkutunnelin ympäristön parantamiseksi. Samalla kuulemme vihervuoden viljelylaatikoista Lepuskissa sekä yhteistyöstä jota seura ja kaupunki tekevät Meidän Roskis-projektissa. Keskustamme roskiksia tullaan tämän myötä koristamaan Leppävaaran historiasta kertovilla kuvilla.

 

Vuosikokouksen esityslistalla on mm. puheenjohtajan ja johtokunnan jäsenten valinta sekä yhdistyksen toiminnasta päättäminen. Aktiivinen seuramme on monessa mukana ja tekee laajaa yhteistyötä alueella, kuten toimintakertomuksesta voi lukea. Tule mukaan kuulemaan toiminnastamme ja ennen kaikkea vaikuttamaan ja osallistumaan seuran Leppävaaran hyväksi tekemään työhön.