Vuosikokouksen 2022 esityslista


Toimintakertomus 2021

 

Tuloksen esittely 2021


Toimintasuunnitelma 2022 ja 2023

 

Talousarvio 2022 ja 2023


 

 

Liity jäseneksi!

 

Rekisteriseloste

 

 

Leppävaara-seura ry:n johtokunta 2022-2023

 

Leppävaara-seura ry:n säännöt

 

Leppävaaran Valopilkut vuodesta 2000

 

Kannattajajäsenet

 

 

 

Leppävaara-seura on sinua varten!

 

Leppävaara on suurin ja voimakkaimmin kehittyvä kaupunginosa Espoossa ja Leppävaara-seura on sen asioista monipuolisesti huolehtiva kaupunginosayhdistys. Yksin emme saa paljoa aikaan, mutta toimintatapamme onkin tehdä laajasti yhteistyötä niin Espoon kaupungin kuin alueen lukuisten yhteisöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa.


Keskeinen toimintasarkamme on pysyä kärryillä, tiedottaa ja ottaa kantaa alueemme moniin suunnittelu- ja rakentamishankkeisiin. Pyrimme myös jatkuvasti parantamaan asukasyhteistyötä kaupungin kanssa. Hyödylliseksi yhteydenpitotavaksi on muodostunut osallistua Leppävaaran projektinjohtajan ylläpitämään Tehtävä Leppävaarassa -yhteistyöhön.


Näkyvintä toimintamme on jokavuotisilla Raittikarnevaaleilla. Tänä vuonna juhlimme taas Läkkitorilla ja Raitilla lauantaina 3.9.2022. Silloin julkistimme ylpeänä uusimman historiakirjamme, joka on nimeltään Leppävaaran kronikka 2022.


Palkittua historiatoimintaa


Olemme tehneet määrätietoista ja palkittua työtä Leppävaaran historian tallentamisessa ja tunnetuksi tekemisessä. Sen tuloksena on syntynyt jo neljä Leppävaaran historiasta kertovaa kirjaa ja uusin ilmestyy syksyllä 2022.


Historiatyön tukijalkana toimii 20 vuotta toiminut kansalaismuistipiiri, joka on kartoittanut, kertonut ja kerännyt talteen valtavan määrän historiatietoa, kuvia ja muuta aineistoa. Uusimpana aluevaltauksena historiasaralla ottaneen ohjelmaan myös arkeologiset kaivaukset Monikon torpan alueella.


Kirpputoreja ja Meidän puisto -toimintaa


Asukkaiden toivomuksesta järjestämme suosittuja kirpputoreja. Osallistumme myös alueemme kunnossapitotöihin kaupungin kanssa tehdyllä Meidän puisto -sopimuksella. Vuotuisella Valopilkun valinnalla puolestaan kiinnitämme myös huomiota arkielämän viihtyisyyteen.


Julkaisemme neljästi vuodessa ilmestyvää Lepuski-lehteä, ylläpidämme useita facebook-ryhmiä ja -sivuja sekä lepuski.fi-nettisivustoa. Tavoitamme some- ja nettipalvelullamme viikoittain tuhansia asukkaita.


Liity mukaan hyvään seuraan!


Tavoitteenamme on lisätä seuran jäsenmäärää ja olemme innokkaita kuulemaan sinusta ja ajatuksistasi. Älä epäröi ottaa yhteyttä! Liittymisohjeet löydät linkin takaa.


Tule kannattajajäseneksiLeppävaara-seuran kannattajajäsenet ovat yhteiskuntavastuullisia toimijoita, jotka tukevat seuran toimintaa.


Tutustu tarkemmin viime vuoden toimintaan lukupaketiksi kootussa toimintakertomuksessa, jossa mukana on lyhyet yhteenvedot ruotsiksi ja englanniksi.


Arkistosta löydät seuran dokumentteja aiemmilta toimintavuosilta.