Vuosikokouksen 2023 esityslista

 

Toimintakertomus 2022 (kuvitettu esite)

 

Tilikauden tuloksen 2022 esittely

 

Toiminnantarkastuskertomus 2022

 

Toimintasuunnitelma vuosille 2023 ja 2024

 

Talousarvioesitys 2023-2024

 

Sääntömuutos (esitys PRH:lle)

 

Lepuskin ajankohtaisia kehitysnäkymiä, vuosikokouksen alussa pidetty esitys.

 

 

Liity jäseneksi!

 

Rekisteriseloste

 

Leppävaara-seura ry:n johtokunta 2023-2024

 

Leppävaara-seura ry:n säännöt

 

Leppävaaran Valopilkut vuodesta 2000

 

Kannattajajäsenet

 

 

Arkisto

Leppävaara-seura on sinua varten!

 

Leppävaara on suurin ja voimakkaimmin kehittyvä kaupunginosa Espoossa ja Leppävaara-seura on sen asioista monipuolisesti huolehtiva kaupunginosayhdistys. Yksin emme saa paljoa aikaan, mutta toimintatapamme onkin tehdä laajasti yhteistyötä niin Espoon kaupungin kuin alueen lukuisten yhteisöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa.


Keskeinen toimintasarkamme on pysyä kärryillä, tiedottaa ja ottaa kantaa alueemme moniin suunnittelu- ja rakentamishankkeisiin. Pyrimme myös jatkuvasti parantamaan asukasyhteistyötä kaupungin kanssa. Hyödylliseksi yhteydenpitotavaksi on muodostunut osallistua Leppävaaran projektinjohtajan ylläpitämään Tehtävä Leppävaarassa -yhteistyöhön.


Näkyvintä toimintamme on jokavuotisilla Raittikarnevaaleilla. Tänä vuonna juhlimme Läkkitorilla ja Leppävaaranraitilla lauantaina 2.9.2023.

 

Palkittua historiatoimintaa

 

Olemme tehneet määrätietoista ja palkittua työtä Leppävaaran historian tallentamisessa ja tunnetuksi tekemisessä. Sen tuloksena on syntynyt jo viisi Leppävaaran historiasta kertovaa kirjaa ja uusin julkistettiin syksyllä 2022. Kirjojen lyhyet esittelyt löytyvät täältä.

 

Historiatyön tukijalkana toimii 20 vuotta toiminut kansalaismuistipiiri, joka on kartoittanut, kertonut ja kerännyt talteen valtavan määrän historiatietoa, kuvia ja muuta aineistoa. Uusimpana aluevaltauksena historiasaralla ottaneen ohjelmaan myös arkeologiset kaivaukset Monikon torpan alueella.

 

Kirpputoreja ja Meidän puisto -toimintaa

 

Asukkaiden toivomuksesta järjestämme suosittuja kirpputoreja. Osallistumme myös alueemme kunnossapitotöihin kaupungin kanssa tehdyllä Meidän puisto -sopimuksella. Vuotuisella Valopilkun valinnalla puolestaan kiinnitämme myös huomiota arkielämän viihtyisyyteen.

 

Julkaisemme neljästi vuodessa ilmestyvää Lepuski-lehteä, ylläpidämme useita facebook-ryhmiä ja -sivuja sekä lepuski.fi-nettisivustoa. Tavoitamme some- ja nettipalvelullamme viikoittain tuhansia asukkaita.


Liity mukaan hyvään seuraan!


Tavoitteenamme on lisätä seuran jäsenmäärää ja olemme innokkaita kuulemaan sinusta ja ajatuksistasi. Älä epäröi ottaa yhteyttä! Liittymisohjeet löydät linkin takaa.


Tule kannattajajäseneksiLeppävaara-seuran kannattajajäsenet ovat yhteiskuntavastuullisia toimijoita, jotka tukevat seuran toimintaa.


Tutustu tarkemmin viime vuoden toimintaan lukupaketiksi kootussa toimintakertomuksessa.


Arkistosta löydät seuran dokumentteja aiemmilta toimintavuosilta.