Urheilupuisto uudistuu –
tule vuosikokoukseen 7.5.2015
kuulemaan lisää!

 

23.04.2015

 

Vuosikokouksen aluksi tutustutaan Leppävaaran urheilupuiston tuoreisiin suunnitelmiin torstaina 7.5.2015 kello 18 alkaen Ruusutorpan koulun auditoriossa (osoite: Leppävaarankatu 24). Kauan toiveissa ollut maauimala avautuu vihdoin vuoden päästä. Mitä muuta liikuntakeitaaseemme on vielä suunnitteilla ja millaisella aikataululla? Entä miten kasvavaan ajoneuvoliikenteeseen on varauduttu?

 

Puiston akuuteista liikenneselvityksistä ja Leppävaaran liikennemäärien kasvusta tulee kokoukseen kertomaan Suur-Leppävaaran liikennesuunnittelusta vastaava suunnittelupäällikkö Tarja Pennanen. Ennen kokousta seura tarjoaa kahvit kello 17.30 alkaen koulun ruokalassa. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat jäsenet!

 

Vuosikokouksessa pääset vaikuttamaan seuran toimintaan

Info- ja keskusteluosuuden jälkeen noin kello 19 alkaen pidetään sääntömääräinen vuosikokous, jossa valitaan puheenjohtaja ja johtokunnan jäsenet erovuoroisten tilalle sekä päätetään yhdistyksemme toiminnasta ja suuntaviivoista. Kokouskutsu ja asialista löytyvät jäsenkirjeestä. Tule mukaan kuulemaan ja päättämään toiminnastamme. Tutustu kokouksessa käsiteltäviin asiakirjoihin, joita on kokouksessa saatavana myös printattuina.

 

Muista jäsenmaksu!

 

Leppävaara-seuran jäsenmaksu on 15 euroa henkilöjäseneltä ja 60 euroa kannattajajäseneltä. Muistathan maksaa jäsenmaksusi, sillä jäsenmaksujen tuotot ovat välttämättömiä seuran toiminnalle. Jäsenmaksun voit maksaa oheisen tilisiirron tiedoilla. Jäsenmaksun voit suorittaa myös käteisellä ennen kokousta koulun ruokalassa seuran sihteerille. Samalla voit tarkistaa jäsen- ja yhteystietosi ja liittyä seuran jäseneksi, jollet jo ole. Ohjeet uusien jäsenten liittymistä varten löytyvät täältä.