Lauantaina 18.9.2021 juhlitaan Raittikarnevaaleilla jo 30. kerran. Juhlalogo: Tapio Lipasti

 

 

Vuosikokous pidettiin 27.4.2021 Albergan kartanolta videoituna etäkokouksena. Paikalla Arja Salmi ja Timo Haukilahti.
Kuva: Markku Salmi

 

 

äsenet osallistuivat kokoukseen etäyhteyksin, ruutukaappaus vuosikokouksesta 27.4.2021

 

 

Toiminta polkaistaan
täyteen vauhtiin syksyllä

 

30.04.2021

 

Leppävaara-seuran vuosikokouksessa vapun alusviikolla päätettiin tämän ja ensi vuoden toiminnasta ja sen painopisteistä. Hyväksytty toimintasuunnitelma nojaa siihen, että tulevasta syksystä lähtien (jos korona suo) pääsemme taas järjestämään yleisötapahtumia, joissa ihmiset voivat kohdata toisiaan.

 

Niinpä Leppävaaran 30. Rattikarnevaalien suunnittelu on jo täydessä käynnissä. Lauantai 18.9.2021 kannattaa jo merkata kalentereihin Lepuskin yhteisenä juhlapäivänä. Vastaavasti odotamme, että myös kirpputorit ja muu asukastoiminta pääsevät näin taas liikkeelle.

 

Syksyn ohjelmassa ovat myös suositut kansalaismuistipiirin istunnot ja toivomme, että aiemmin jo kaksi kertaa peruutettu retki Elfvikin kivenhakkaajien jalanjäljille vihdoin päästään toteuttamaan. Lokakuun alussa käynnistetään seuran organisoimat arkeologiset kaivaukset Monikon torpan pihapiirissä urheilupuiston maastoissa. Odotettavissa on mielenkiintoisia löytöjä 5000 vuoden takaa. Monikon alueella ei ole aiemmin tehty kaivauksia.

 

Leppävaaran rakennettu ympäristö on jatkuvasti suurten muutosten edessä. Seuraamme tiiviisti niin kaavoitusta kuin muunkin rakentamisen suunnittelua ja toteutusta sekä pyrimme vaikuttamaan suunnitelmiin. Seura jatkaa myös kummipuistonsa, Ruusupuiston hoitoa Leppävaaranraitilla.

 

Jatkamme myös aktiivista viestintää alueemme asioista niin sosiaalisessa mediassa, verkossa kuin julkaisemassamme Lepuski-lehdessä. Syksyn mittaan aloitamme myös uuden kirjan toimitustyön työnimellä Vuosikirja. Se on määrä julkaista vuoden 2022 karnevaaleilla.

 

Vuosikokouksen hyväksymiin asiakirjoihin kuten vuodelta 2020 laadittuun toimintakertomukseen ja vuosia 2021-22 koskevaan toimintasuunnitelmaan talousarvioineen kannattaa tutustua tarkemmin täällä.

 

Vuosikokouksen henkilövalinnat

 

Seuran johtokuntaan valittiin vuosikokouksessa kaksi uutta jäsentä. Tytti Hopsu ja
Karri Karsi
valittiin pois jääneiden Raija Ahosen ja Reija Loposen tilalle. Muilta osin johtokunta jatkaa entisessä kokoonpanossa eli erovuoroisista Timo Haukilahti ja
Tapio Lipasti valittiin jatkamaan, samoin kuin varajäsenet Yrjänä Lehti, Pirjo Myllys,
Olli Palonen ja Annika Tuominen-Kalland.

 

Puheenjohtajana jatkaa Arja Salmi.

 

Uuden johtokunnan järjestäytymiskokous pidetään toukokuun alussa, jolloin johtokunta valitsee varapuheenjohtajan ja sihteerin. Nyt valittujen henkilöiden lisäksi johtokuntaan kuuluvat Martti Jokela, Olli Lehtonen, Kari Pietarinen ja Marja Sysimies.

 

Toiminnantarkastajaksi valittiin vuosikokouksessa Markku Toivonen ja hänen varahenkilökseen Pirkko Bauer.

 

Vuosikokous pidettiin etäkokouksena, joka videoitiin Albergan kartanolta. Ennen sääntömääräisten asioiden käsittelyä kuultiin Markku Salmen mielenkiitoinen esitys Leppävaaran urheilupuiston alueella sijaitsevan Monikon alueen arkeologisista yleisökaivauksista sekä seuran uusimmasta kirjahankkeesta. Linkki esitykseen löytyy täältä.